El Mercat és moda, una nova activitat del Mercat Municipal de Salt.

L’associació de comerciants del Mercat Municipal de Salt presenta una activitat diferent i innovadora avui dissabte dia 21 de juliol.

Els productes del mercat es convertiran en moda d’una manera original i divertida.

Actualment els mercats municipals estan de moda, són un referent en la venda de producte fresc i de qualitat però també s’han adaptat a les noves necessitats i valors dels consumidors, salut, sostenibilitat, estalvi de temps, gestió mediambiental i integració social convertint-se en eixos vertebradors de la vida dels nostres barris. Complementen l’activitat de venda un munt d’accions paral·leles que contribueixen a incrementar i fidelitzar la clientela i a dinamitzar les vendes.

En aquesta línia d’activitats de dinamització s’emmarca El Mercat és moda que pretén “posar de moda” els productes que podem adquirir a les diferents parades d’una manera diferent i fomentar el Mercat com un espai en el qual no només es va a comprar, sinó a viure una experiència sensorial i social. Vestir als models amb producte fresc és tot un art que ja porten desenvolupant des de fa tres anys i que enguany es vol consolidar amb un canvi de format i traslladat a les instal·lacions del Mercat Municipal. La desfilada de productes naturals, que habitualment es celebrava en els actes del Salt està de moda, és una de les desfilades més esperades per tothom.

A partir de les 11:30h podrem gaudir de 16 models dissenyats exclusivament per l’ocasió i elaborats amb productes cedits per les diferents parades. Peix, carn, verdures, flors, llegums i llaminadures, productes dietètics, pa i productes de cafeteria lluiran com mai pels diferents passadissos del mercat barrejant-se amb el dia a dia habitual de compra en un dissabte especial.

El Mercat és moda, aquest dissabte dia 21 de juliol, d’11:30h a 13:30h al Mercat Municipal de Salt.

 

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí