Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

La Campanya de Teatre Amateur de la Diputació arribarà a Salt el setembre

Dues obres es podran veure al Teatre de Salt al preu de vuit euros

La Campanya de Teatre Amateur de la diputació de Girona portarà a Salt dos espectacles. El dia 16 de setembre Tots eren fills meus d’Arthur Miller amb la companyia La Gespa Teatre; i el dia 23 de setembre Plou a Barcelona de Pau Miró amb la Companyia El Mirall. Les obres es faran al Teatre de Salt a les 21 hores i el preu de les entrades és de 8 euros. Les entrades es podran adquirir a través del web del Teatre o bé a la taquilla els dies de funció.

Amb aquestes obres, sumades a la que el FITAG portarà a Salt l’u de setembre -Cia Comedrama d’Oujda (Marroc) Le Berceau-, es comença a Salt una aposta per poder oferir aquest espai municipal perquè companyies amateurs amb prestigi reconegut puguin oferir les seves produccions. El preu de les entrades també és econòmic perquè no sigui un impediment.

La voluntat és que això es repeteixi de cares al gener-febrer en la programació del 2018 amb companyies que hagin participat en la Campanya de la Diputació d’enguany.

La Fundació Casa de Cultura de la Diputació de Girona va crear, a partir de l’any 2015, una campanya per promoure el teatre amateur a les comarques gironines, de manera que els municipis i els grups de teatre locals puguin, d’una banda, programar teatre amateur i de l’altra, rebre un impuls a la realització d’obres per part dels grups de teatre.

Amb aquesta finalitat la Casa de Cultura de la Diputació de Girona elabora un catàleg d’un màxim de 15 obres per a què puguin ser programades en el conjunt dels municipis de les comarques gironines.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot