Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Ajuntament de Salt suspèn tota atenció presencial

Hi hauran serveis mínims d’atenció telefònica als diferents serveis municipals

Tots els tràmits i terminis estan suspesos

L’Ajuntament de Salt ha fet un pas més per fer front al Covid-19 i des d’aquest dimarts 17 de març suspendrà tota atenció presencial. En aquesta línia, s’estan programant serveis mínims d’atenció telefònica als diferents departaments municipals.

Des del Comitè d’Emergències, equip de govern i responsables dels treballadors s’està treballant per establir totes les mesures necessàries per garantir els serveis mínims. D’altra banda, s’estan donant totes les facilitats i adaptant les eines tecnològiques perquè els treballadors que puguin desenvolupin la seva tasca amb teletreball. També s’estan aplicant mesures de flexibilització horària.

Al mateix temps, s’estan compaginant les necessitats dels serveis estratègics amb la disponibilitat de personal de cada àrea per establir la tasca a desenvolupar.

També està previst crear equips per atendre qualsevol urgència i necessitat i hi ha àrees/serveis que estan reprogramant la seva tasca rutinària. 

A banda de la reorganització dels serveis municipals, el Comitè d’Emergències Municipal també ha adoptat aquestes noves mesures dins el d’actuació del Procicat per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc:

Als mercats de dimecres i divendres només es permetrà l’obertura de les parades d’alimentació

Al mercat municipal cobert s’ha establert un sistema per regular l’aforament i s’han reforçat les mesures d’higiene

El cementiri municipal romandrà tancat al públic. Només obrir portes per dur a terme enterraments

Garantir els serveis bàsics

La garantia dels serveis bàsics és un dels eixos principals sobre els quals segueix treballant diàriament el comitè d’emergències de Salt. En aquest sentit, s’està en contacte amb tots els agents i administracions competents per tal de garantir: tots els subministraments i sanejament bàsics, serveis socials, de seguretat, sanitaris, d’atenció a la gent i dels col·lectius més vulnerables.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot