La fira obrirà al públic el divendres, 12 d’abril, al migdia fins el diumenge 14 a la tarda amb una oferta variada de 23 food trucks. 

La jornada tècnica se celebrarà dijous el dijous 11 d’abril i s’oferirancàpsules formatives per als professionals i persones emprenedores.

La Fira Food Truck Market&Co segueix creixent i aquest tercera edició passa de 3 a 4 dies. L’esdeveniment començarà ja dijous, 11 d’abril la jornada tècnica on s’oferiran diverses càpsules formatives per als professionals i personesemprenedores. I a partir de divendres 12 fins el 14 es podran gaudir de l’oferta gastronòmica i tèxtil d’un total de 23 food trucks.

La fira, que vol esdevenir un referent pels professionals del sector, és un espai gastronòmic que engloba als professionals del sector i els amants de la gastronomia al Pla de Salt.

També hi haurà un Espai Lúdic amb tallers i activitats per gaudir en família i l’Espai Escenari amb una programació especial que presenta RGB – La Mirona. En concert hi actuaran Kuryous Link, Falciots Ninja, President Xai i David Busquets.

L’objectiu d’aquesta fira és convertir Salt en un aparador territorial per als
diferents programadors, públics i privats, d’esdeveniments, festivals, fires i
altres.


La programació de la 3a edició de la Fira Food Truck Market&Co es pot
consultar al web www.foodtruckmarketsalt.cat

Programacio-Food-Truck-Market-Salt
Programacio-Food-Truck-Market-Salt

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí