Dijous, maig 30, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès obre

L’Espai Gironès obre amb el 98% d’establiments en funcionament i màximes garanties de seguretat

Afluència de visitants el primer dia, en un ambient de compra segura i també agradable i satisfactòria

L’Espai Gironès ha reactivat la seva activitat amb grans mesures de reforç de neteja i un pla que complementa l’obligatori L’Espai Gironès ha reobert avui les portes del centre comercial amb el 98% d’establiments en funcionament i amb les màximes garanties d’higiene i seguretat.

Des de les 9:30h (hora d’obertura) hi hagut força afluència de compradors i s’han respectat totes les mesures obligades, d’ús de mascareta, límits d’aforament i les mesures establertes perquè la compra sigui segura i a la vegada agradable i satisfactòria. “Estem molt contents
per la gran confiança que veiem que tenen els nostres clients en nosaltres i per la coordinació que hi hagut amb els propietaris dels establiments”, ha destacat el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà. Al centre comercial hi treballen unes 800 persones.

Control del flux de trànsit i de l’aforament, reforç de la neteja i de la desinfecció, regulació de l’ús d’ascensors, dispensadors de gel hidroalcohòlic, i punts d’entrega de mascaretes i guants.

Aquestes són algunes de les mesures que s’inclouen dins el pla que Multi Spain Management SA, l’empresa gestora de l’Espai Gironès, ha preparat. A més hi ha personal perfectament identificat per garantir que en tot moment l’accés al centre sigui segur i perquè puguin resoldre dubtes a totes les persones que ho demanin.

centre comercial espai girones desconfinament

Des de l’Espai Gironès es vol oferir les màximes garanties d’higiene i seguretat tant als visitants com als treballadors i per aquest motiu s’ha elaborat aquest pla de mesures que complementa els protocols d’obligat compliment del Govern espanyol i que es compliran amb molt de rigor.
El centre comercial va dur a terme una enquesta online per tal de conèixer les necessitats dels clients de cares a la reobertura i les respostes han servit de base per poder elaborar aquest pla de mesures d’higiene i seguretat, així com per revisar el Pla de Màrqueting i adaptar-lo a les
noves circumstàncies.

A partir d’avui, i segons el pla establert , a cada un dels accessos del centre comercial hi ha un espai per entrar i un altre per sortir; i s’entreguen mascaretes i guants a les persones que no en portin. També hi ha 56 dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits per tot el centre comercial. El servei de neteja és constant, s’ha reforçat la desinfecció i es vetlla perquè
l’aforament sigui limitat segons el que marca la normativa. L’Espai Gironès ja disposava d’un sistema de control de visitants que servirà per disposar en tot moment d’informació sobre l’aforament.

També hi ha rutes de compra segura, amb senyalització al terra que recorda que cal guardar la distància de dos metres i s’han indicat els sentits de circulació. Hi ha vinils a terra que marquen les distàncies de seguretat i s’han marcat els punts per esperar torn; i també hi ha cartells
informatius amb les mesures adoptades i les pautes a seguir. A més, es recorda l’ús de mascareta i guants; la necessitat de respectar els aforaments; i es recomana el pagament amb targeta.

centre comercial espai girones desconfinament

Pel que fa als ascensors, es recomana fer servir les escales, i en el cas d’utilitzar-los es recorda que només pot entrar-hi una persona o una persona amb dos menors, es demanarà intentar no tocar portes ni parets, i fer servir l’hidrogel abans i després de polsar els botons. Als lavabos
també hi ha aforament limitat i cartells amb recomanacions L’Espai Gironès anirà informant de totes les mesures i fent recomanacions a través del seu fil musical.

Les zones recreatives i de descans han de mantenir-se, per ara, tancades. L’Espai Gironès, que aquest any celebra el 15è aniversari, és un centre verd, perquè implica seguretat i confiança i s’ha volgut que els missatges de la senyalització fossin directes i apel·lessin a la responsabilitat dels clients d’una manera amable.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot