Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Positius a Catalunya i Salt

El Departament de Salut informa que en les últimes hores s’han confirmat 763 positius nous de coronavirus SARS-Cov-2 a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 15.026. Del total de casos acumulats, fins ara han mort amb la Covid-19 un total de 1.226 persones. Pel que fa al nombre total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, un total de 1.391 persones estan greus. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 2.557 són professionals sanitaris.

Pel que fa a Igualada, Salut confirma un total acumulat de 533 positius de coronavirus SARS-CoV-2. Del nombre total de casos, 152 són professionals sanitaris. 61 persones han mort amb la Covid-19.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 3.455 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb COVID19, 167 de les quals en el brot d’Igualada.

Coronavirus a Salt

Segons el mapa de colors que el Departament de Salut ha posat a disposició dels ciutadans per consultar els casos positius de Covid-19 al territori. Salt a data d’avui s’han registrat 64 positius en coronavirus.

La informació s’actualitza diàriament amb les últimes dades recollides pel sistema de salut

[+] web mapa interactiu

FONT: Generalitat de Catalunya.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot