Is the same - Guanyadores Hip Hop Salt

Un grup de joves de la Fàbrica Jove de Salt guanya la sisena edició del concurs de Hip-Hop per la Pau

Organitzat per l’Institut Català Internacional per la Pau, té l’objectiu de donar visibilitat al  compromís i la creativitat dels i les joves en l’àmbit de la cultura de pau 

‘Is the same’ és la proposta guanyadora saltenca i el videoclip parla d’aspectes com la  discriminació per ètnia, la immigració i el masclisme 

Un grup de joves de la Fàbrica Jove de Salt ha guanyat la sisena edició del concurs de Hip Hop per la Pau que organitza l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP). La proposta  saltenca porta per nom Is the same i es tracta d’un videoclip on, a través de música rap, es  parla sobre aspectes com la discriminació per ètnia, la immigració i el masclisme. El jurat ha  valorat “la força i alegria que desprèn el vídeo i l’originalitat musical que recupera els  orígens africans de la cultura hip-hop”. 

La peça saltenca ha guanyat dins la modalitat adreçada a joves d’entre 12 i 25 vinculats a  centres i entitats juvenils, cultural, cíviques o d’acció socioeducativa de Catalunya. El  concurs té com a objectiu fomentar la creativitat i donar visibilitat al compromís dels joves en  l’àmbit de la pau. 

El vídeo ha comptat amb la col·laboració d’Òmnium Cultural que ha finançat l’assessor  artístic que ha ajudat a realitzar-lo i es pot visionar a la pàgina de Youtube de l’ICIP  (ICIPtube). 

Els grups guanyadors rebran els guardons en una cerimònia de reconeixement que tindrà  lloc el pròxim 7 d’abril a la Lleialtat Santsenca, un equipament municipal de gestió  comunitària del barri de Sants de Barcelona.

GENIAL!

TotSalt

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí