Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

L’èxit de la campanya solidària de l’Espai Gironès permetrà plantar 250 arbres a Salt

L’acció, que ha comptat amb més de 3.000 participants, farà possible erradicar la canya americana que hi ha actualment a la Bassa de la Massana del municipi 

La campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès  “Temps per al planeta. Més temps a l’Espai, més arbres a la terra”, que s’ha dut a terme fins al 5 de gener, ha estat un èxit amb més de 3.000 participants. Els grans de sorra que han aportat els visitants es traduiran en donatius per a plantar 250 arbres a la Bassa de la Massana de Salt. Aquesta acció contribuirà a erradicar la canya americana que hi ha actualment i que consumeix 200 vegades més aigua que la planta autòctona. La plantació es durà a terme entre finals de febrer i començament de març.

La campanya, que s’ha fet en col·laboració amb la Fundació Plant-for-the-Planet, ha tingut com a objectiu conscienciar nens i adults sobre els problemes del canvi climàtic i la justícia climàtica global. La iniciativa ha estat centrada en la crisi climàtica i en la necessitat d’impulsar accions que redueixin els efectes que s’estan produint en el medi ambient com a conseqüència de l’escalfament del planeta.  Un gran rellotge de sorra, de més de quatre metres d’alçada, ha estat l’eix central. Totes les persones que hi han volgut participar han col·locat boles de cel·lulosa per ajudar a omplir el marcador del rellotge. El resultat s’ha traduït en el donatiu per a la gran plantada d’arbres que es durà a terme a Salt. 

L’innovador concurs de solucions als desafiaments del canvi climàtic adreçat a nois i noies d’entre 11 i 16 anys i la plantada de 50 arbres més a les rotondes del pàrquing de l’Espai Gironès també va ser un gran èxit i ha contribuït també en la lluita contra la crisi climàtica. 

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot