Jero Casassas, Hugo Rebollar i Pau Jiménez convocats pel seleccionador Nacional de GAM, Fernando Siscar

Els gimnastes del Salt Gimnàstic Club, Jero Casassas, Hugo Rebollar i Pau Jiménez (becats al CAR de Barcelona) han estat convocats pel seleccionador Nacional de GAM, Fernando Siscar, per a participar en competicions internacionals.

El gimnasta sènior Jero Casassas va participar, el 31 de març, a l’internacional Ukrainian International Cup, que es va celebrar a Kíev, Ucraïna. Va competir amb gimnastes de Bielorússia, Malàisia, Geòrgia, Polònia i Israel. En Jero va aconseguir classificar-se a la final de terra.

Els gimnastes júniors Pau i Hugo, participaran amb la Selecció Espanyola a la competició internacional TGW Austrian Team, que tindrà lloc del 19 al 22 d’abril a la ciutat de Linz (Àustria).

Jiménez i Rebollar formaran part de l’equip espanyol integrat per cinc gimnastes, que viatjaran amb el tècnic Adrià Alonso, entrenador del CAR i del Salt Gimnàstic Club.

Prèvia a la competició internacional, els gimnastes i el tècnic seleccionats hauran d’assistir a la concentració, organitzada per la Real Federació Espanyola de Gimnàstica, els dies 16 al 18 d’abril al Centre d’Alt Rendiment de Madrid.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí