Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Els gimnastes del Salt Gimnàstic Club han estat convocats pel seleccionador Nacional de GAM

Jero Casassas, Hugo Rebollar i Pau Jiménez convocats pel seleccionador Nacional de GAM, Fernando Siscar

Els gimnastes del Salt Gimnàstic Club, Jero Casassas, Hugo Rebollar i Pau Jiménez (becats al CAR de Barcelona) han estat convocats pel seleccionador Nacional de GAM, Fernando Siscar, per a participar en competicions internacionals.

El gimnasta sènior Jero Casassas va participar, el 31 de març, a l’internacional Ukrainian International Cup, que es va celebrar a Kíev, Ucraïna. Va competir amb gimnastes de Bielorússia, Malàisia, Geòrgia, Polònia i Israel. En Jero va aconseguir classificar-se a la final de terra.

Els gimnastes júniors Pau i Hugo, participaran amb la Selecció Espanyola a la competició internacional TGW Austrian Team, que tindrà lloc del 19 al 22 d’abril a la ciutat de Linz (Àustria).

Jiménez i Rebollar formaran part de l’equip espanyol integrat per cinc gimnastes, que viatjaran amb el tècnic Adrià Alonso, entrenador del CAR i del Salt Gimnàstic Club.

Prèvia a la competició internacional, els gimnastes i el tècnic seleccionats hauran d’assistir a la concentració, organitzada per la Real Federació Espanyola de Gimnàstica, els dies 16 al 18 d’abril al Centre d’Alt Rendiment de Madrid.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot