XVII Mostra de cinema Espiritual Catalunya – Fortuna i Corpus Christi

La Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya és un esdeveniment cinematogràfic anual organitzat per la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. Té com a objectius acostar a la ciutadania l’extraordinària riquesa de la diversitat religiosa que existeix al nostre país, fer visibles les diferents manifestacions religioses i espirituals, i afavorir el diàleg i la convivència.

18 novembre 19:00h

Fortuna.

Sinopsi: La Fortuna, una nena etíop de 14 anys, arriba com a refugiada a una comunitat de monjos als Alps suïssos. Coneix en Kabir, un jove africà de qui s’enamora. Arriba l’hivern i, a mesura que la neu cobreix les muntanyes, el monestir esdevé el seu refugi, però també l’escenari d’esdeveniments que alteren la vida pacífica dels monjos.

25 novembre 19:00h

Corpus Christi

Sinopsi: Un jove que ha passat els seus últims anys en un centre de justícia juvenil arriba a una petita ciutat i es fa càrrec de forma fraudulenta de la parròquia. L’arribada del jove i carismàtic predicador és una oportunitat perquè la comunitat comenci el procés de sanació després d’una tragèdia que hi va tenir lloc.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí