Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

ABRIL GABRIELE

DS 12 JUNY | 21:30 H

ABRIL GABRIELE

OBERTURA PORTES 21:00 H
ANTICIPADA 8 €
TAQUILLA 10 €

ATENCIÓ!

El concert és assegut i cadascú té una localitat assignada amb distància entre grups de compra. Les localitats s’assignaran per ordre de compra.

Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 10 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació.

Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.

En el moment d’entrar a l’espectacle se us indicarà el vostre emplaçament.

Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.


COMPRAR ENTRADES

Nascuda a Buenos Aires i criada a Catalunya. Abril va co-fundar Minerva – Banda amb la que va llançar l’álbum “M”- i ara es presenta com a cantant solista.
Amb Minerva van fer concerts per Catalunya i van tenir el gran honor de ser teloners d’Eric Burdon & the Animals al Festival Internacional de Música de Cadaqués. Paral·lelament i durant 3 anys, va ser cantant solista a The Gospel Viu Choir, amb qui va poder cantar al Gran Teatre del Lliceu, Palau de la Música, Teatre Grec, etc.
Després d’explorar la creació d’una banda i el món del Gospel, va decidir marxar a Anglaterra a expandir la seva experiència i trobar el seu propi so. Allà va estudiar cursos de composició i practicar el seu directe trepitjant els escenaris alternatius més mítics de Londres. També va conèixer a Jake Geddes, productor del sud de Londres, amb qui va trobar un estil a seguir. A partir d’allà va decidir començar un projecte en solitari sota el
seu nom, Abril Gabriele, ple de soul, rock i gospel.
Ara ja a Girona, però seguint en connexió amb Londres, ens presenta Lost Forever i i Hold On, ja disponibles a Spotify i a Youtube. I aviat ens presentarà més singles, tots produïts amb Linda Buratto des de Londres.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

-L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.

-És obligatori assistir amb mascareta.

-Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà com a mínim mtija hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.

-L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.

-En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.

– Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

– Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.

-Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.

-L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.

-Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.

-Recomanem fer els pagaments amb targeta.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot