Senyalització de parcs de salt

El Comitè d’Emergències de Salt en contacte amb les autoritats competents per garantir tots els serveis bàsics

La Policia Local de la vila ha dut a terme controls durant tota la jornada per garantir que tancaven els establiments segons insta el decret de la Generalitat

També s’han senyalitzat els parcs infantils i de salut de la vila per evitar-ne l’accés

El Comitè Municipal d’Emergències de Salt continua treballant per executar totes les mesures adoptades per les administracions superiors per tal de fer front a la propagació del coronavirus (COVID-19). Actuacions impulsades dins el marc del Pla d’Actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc. 

L’equip està en contacte amb totes les autoritats competents per tal d’establir tots els protocols necessaris per garantir tots els serveis i subministraments bàsics. Aquest paquet de mesures afecta des dels serveis socials, als de seguretat i d’emergències.

Pel que fa als subministraments bàsics i de sanejament, s’inclou la recollida i tractament de residus urbans i d’aigües residuals, així com la neteja viària.

Tancament d’establiments

D’altra banda, durant tota la jornada la Policia Local de Salt ha dut a terme controls a tots els establiments que segons el Decret de la Generalitat haurien de romandre tancats des d’aquest dissabte 14 de març. Al mateix temps, s’han senyalitzat els parcs infantils i de salut per tal d’evitar-ne l’accés així com també s’ha informat de la prohibició d’anar a les pistes esportives.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí