Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Formació sobre gestió interna de les AFAs

formació que farem el dimecres 26 d’abril a les 18h a l’aula 16 de la Coma Cros en la que tractarem totes les claus sobre com participar-hi i com gestionar una Associació de Famílies dels Alumnes (AFA).

  • Dia: 26/04/2023
  • Hora: de 18h a 20h
  • Lloc: Aula 16 de la Coma Cros

Els teus fills/es estudien a Salt?

Si ets familiar d’algun/a alumne/a de les escoles i els instituts de Salt, t’animem a involucrar-t’hi a través de la seva Associació de Famílies dels Alumnes (AFA). Per saber com fer-ho, et convidem a la formació que farem el dimecres 26 d’abril a les 18h a l’aula 16 de la Coma Cros en la que tractarem totes les claus sobre com participar-hi i com gestionar aquestes entitats.

La participació activa de les famílies als centres educatius és clau per oferir una educació de qualitat als infants i joves. Mitjançant la involucració de les famílies a les escoles i instituts es teixeix una comunitat educativa més connectada i diversa, tendint a una proposta educativa integral. Les Associacions de Famílies dels Alumnes (AFA) són les entitats on s’agrupen els i les familiars dels i les alumnes per millorar l’educació dels nens/es i nois/es i per vetllar pel bon funcionament dels centres educatius. Són espais on compartir experiències, inquietuds i propostes, vehiculant les vivències i el bagatge familiar i connectant-lo amb l’escola, exercint de pont entre els centres, les famílies i la comunitat.

👉🏼 Inscripció a https://ja.cat/dgZiE

[+] informació a xtf-salt@vincle.org o al 648042907.

Involucra’t al teu centre educatiu a través de la teva AFA!

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot