Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

El Campament Reial

Campament Reial a Salt

Abans que Ses Majestats Els Reis d’Orient, desfilin per tot Salt damunt de les seves carrosses, faran parada en la Pista Poliesportiva. L’ajuntament els hi ha cedit l’espai perquè puguin instal·lar el campament Reial i així poder descansar i saludar totes les nenes i nens que vulguin fer arribar la carta als Reis

CAMPAMENT REIAL 2020

La Princesa Samarcanda, Els cuiners, les caramel·leres, el carter, els patges i tot els seus acompanyants estaran aquest dissabte dia 5 de gener de les 15.30 h a les 18.15 h.

Descobriu tota la màgia i personatges que es podran veure en el Campament Reial de Salt. Estarà ubicat en el Miquel, Martí i Pol.  Si la desfilada reial no es pogués celebrar per pluja, tots els actes es faran en el campament Reial, i romandrà obert fins les 21h

Vine  a veure el CAMPAMENT REIAL !! Dóna la cartaal patge reial i descobreix els misteris del campament dels Reis de l’Orient.

La Cavalcada de Ses Majestats Els Reis d’Orient

La cavalcada dels Reis d’Orient tindrà lloc dissabte a partit de les 19h.

La desfilada començarà en el  carrer Miquel Martí i Pol,  seguint pel carrer de Mercè Rodoreda, carrer Major, travessia Santa Eugènia, carrer Sant Antoni i finalitzarà el recorregut aproximadament a les 20.30 h a la plaça 1 d’octubre, davant la Factoria Cultural Coma Cros.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot