Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L'Estació Jove de Salt ha atès 6.086 joves durant l'any 2016

L’Estació Jove de Salt ha atès durant l’any 2016 un total 6.086 joves, els quals han fet al voltant de 13.000 consultes. Les consultes abasten diferents àmbits temàtics, i els assessoraments més demandats estan relacionats amb educació i formació, accés al treball i a la formació ocupacional, salut i mobilitat. La majoria dels usuaris del servei (un 47%) tenen entre 16 i 20 anys.

L’Estació Jove de Salt és el Punt d’Informació Juvenil del municipi, i dóna informació i assessorament a persones d’entre 12 i 30 anys. Els serveis de què ofereix són: el Punt Jove de Salut (que atén consultes només relacionades amb temes de promoció de la salut: sexualitat, drogues, alimentació i malalties de transmissió sexual), el Servei de Llevadora (el qual atén consultes relacionades amb embarassos i sexualitat), el Servei de Garantia Juvenil (que gestiona tot el procés d’inscripció dels joves al sistema de garantia juvenil), i el Punt d’Informació Juvenil, que atén tota la resta de consultes no relacionades amb les temàtiques anteriors (assessoraments acadèmics, suport a la recerca de feina, informació de mobilitat a l’estranger, suport a la participació o tramitació de carnets, entre d’altres) i inclou, a més, un servei gratuït d’accés a internet.

De cara al 2017 l’Estació Jove potenciarà el Servei d’Orientació Acadèmica, ja que és una de les demandes més freqüents del punt, i les seves activitats s’especialitzaran també amb un perfil de joves a partir de 18 anys, ja que són els qui utilitzen més el servei i en treuen més rendiment.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot