Per celebrar que el dia 22 de març és el dia mundial de l’aigua, el Museu de l’Aigua presenta l’espectacle “La memòria de l’aigua”

Dia mundial de l’Aigua, al Museu de l’Aigua de Salt

A càrrec de Cia. AKWA. Un viatge emocional a través de la memòria de l’aigua.

La Capdenúvol és una nena molt divertida i una mica trapella a qui li encanta anar al riu a saltar bassals amb el seu amic, en Setciències.

Però aquella tarda en baixar al riu descobreixen que l’aigua no està tan neta com hauria de ser. L’aparició de l’amo de la fàbrica fa que, espantats, caiguin al riu i hagin de marxar a casa ben molls.

A la pobre Capdenúvol, només li faltava això, i aquella nit s’adorm ben trista i enfadada amb ella mateixa, el seu amic i la seva mare.

Acompanyada pel seu vaixell de paper,  viatja en somnis cap a un desert imaginari on troba un simpàtic saurí, un vell savi  amb una habilitat molt especial, és un llegidor de llàgrimes! Ell sabrà  fer-la arribar al fons del seu cor fent un viatge emocional a través de l’aigua, i la Capdenúvol es despertarà l’endemà al matí amb un coneixement que la farà més gran, i l’ajudarà  a trobar la solució per fer que el riu deixi d’estar contaminat.

Data: DISSABTE 24 DE MARÇ ales 12:00h

Lloc. Museu de l’Aigua

*** GRATUÏT ***

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí