Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Nova maquinària elèctrica lleugera pels jardiners de Salt

La unitat de jardinera dels serveis públics de Salt renova la maquinaria lleugera amb eines elèctriques

Està previst adquirir una furgoneta elèctrica properament

La voluntat és millorar les emissions de gasos d’efecte hivernacle

L’Ajuntament de Salt ha adquirit maquinària elèctrica lleugera de jardineria per substituir la vella, que funcionava amb combustibles fòssils. La voluntat és millorar les condicions de treball de la brigada de jardineria, reduir els sorolls dels treballs i ajudar a assolir els objectius PAES (Pla d’Acció per l’Energia Sostenible), per aconseguir millorar la qualitat de vida dels barris a nivell ambiental i  conscienciar dels reptes ambientals a nivell local i global.

Un dels sectors a incidir segons el PAES és el parc de vehicles municipal. Aquest any 2018 una de les accions que es tiraran endavant és la de la substitució d’alguns dels vehicles municipals per unitats elèctriques. Aquesta mesura forma part d’una acció més amplia de renovació de la maquinària de la brigada de jardineria municipal. En concret properament és previst disposar d’una furgoneta impulsada per electricitat.

L’octubre de 2016 el Ple municipal va aprovar el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible (PAES) de Salt. El PAES conté tot un conjunt d’accions per tal de reduir les emissions locals de gasos d’efecte hivernacle i augmentar l’estalvi energètic. Es tracta d’accions encaminades a millorar l’eficiència energètica de l’enllumenat, dels edificis públics, a la disminució del consum de combustibles associats al transport i al canvi d’hàbits de la ciutadania per millorar l’eficiència energètica

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot