Agenda de Salt

Agenda de Salt

jul.
4
dj.
Exposició EMBA de Salt @ Les Bernardes
jul. 4 @ 6:15 pm – jul. 27 @ 8:00 pm

L’ Escola Municipal de Belles Arts de Salt presenta a Les Bernardes els treballs artístics dels alumnes del curs 2018-2019.

En aquesta exposició presenten els treballs del curs 2018-2019, tal com fa l’EMBA de Salt cada any a Les Bernardes. S’hi fan classes de dibuix artístic i pintura adreçades a l’alumnat de cicle infantil, juvenil, cicle mitjà i cursos d’adults, tots ells impartits per la professora Delphine Labedan. L’EMBA té més de cinquanta anys d’història i es troba instal•lada a l’ edifici del Mas Llorenç, al Barri Vell, en una situació que li permet treballar i complementar-se amb d’altres infraestructures culturals, bàsicament amb el Centre Cultural de la Coma Cros.

escola EMBA Salt

Dates: Del 4 al Fins al 27 de juliol de 2019
Espai: Sala d’Actes – L’Església
Horaris: De dilluns a divendres: De 9 a 13h i de 16 a 22h. Dissabtes: De 10 a 13h.
jul.
20
ds.
XVIII Descens Popular amb Piragua pel Ter
jul. 20 @ 10:00 am – 1:00 pm
XVIII Descens Popular amb Piragua pel Ter

Diumenge 21 de juliol es farà el XVIII Descens Popular amb Piragua pel Ter

  • l’Ajuntament de Salt col·labora en la prova
  • És farà un recorregut de sis quilometres entre Bescanó i Girona

El proper diumenge 21 de juliol es farà el XVIII DESCENS POPULAR AMB PIRAGUA PEL TER – Memorial Francesc Ferrer, dins els actes previs a la Festa Major de Salt. La prova, que tindrà un recorregut de sis quilometres amb un nivell de dificultat senzill, té la col·laboració de l’Ajuntament.

El descens mantindrà el recorregut habitual dels darrers anys. La sortida estarà situada a la Barca de Bescanó, els participants passaran pel Parc d’Aigües Braves de la Pilastra, creuant els termes municipals de Salt i de Sant Gregori, arribaran, després de completar un recorregut fàcil de 6km, al Parc de les Ribes del Ter a Fontajau (Girona). Com és habitual s’obsequiarà a tots els participants amb una samarreta, hi haurà un dinar a peu de riu, servei d’autocar per recuperar els vehicles estacionats a la sortida i el sorteig de diferents lots de material esportiu.

Des de l’organització es pretén potenciar el caràcter popular i reivindicatiu d’aquesta activitat, ajudant a fer prendre consciència, als participants i a la ciutadania en general, de la necessitat de retornar a la conca del Ter el cabal que es deriva, des de fa molts anys, en detriment del cabal del curs mig i baix del riu Ter. Un dels màxims exponents d’aquesta reivindicació ha estat en Francesc Ferrer i Gironès, motiu pel qual, amb l’objectiu de recordar i donar a conèixer la seva tasca en defensa del riu Ter, es va incorporar el seu nom a aquesta activitat reivindicativa, lúdica i esportiva.

Incripcions

El Mercat és moda
jul. 20 @ 11:00 am – 1:00 pm
El Mercat és moda

El Mercat és moda arriba aquest proper dissabte dia 20 de juliol a partir de les 11:30h.

 

Originalitat i glamur al Mercat Municipal de Salt en una desfilada única a Catalunya

jul.
24
dc.
Festa Major de Salt
jul. 24 @ 6:00 pm – jul. 29 @ 11:30 pm