Agenda de Salt

Agenda de Salt

set.
14
dv.
Exposició Jaume Xifra (1934-2014) Home-Natura-Realitat @ Les Bernardes
set. 14 @ 8:00 pm – des. 7 @ 9:00 pm

Jaume Xifra (1934-2014)

Home-Natura-Realitat

Girona. L’artista Jaume Xifra i el gastrònom Jaume Juher, autors del projecte Pecata Mundi.

L’exposició Jaume Xifra (1934-2014). Home-Natura-Realitat planteja per primer cop una visió retrospectiva de la seva contribució a l’art contemporani. Ha estat un dels artistes més singulars que ha donat Catalunya en maridatge amb la cultura francesa. Va néixer a Salt el 1934 i va morir a París el 2014. Aquest “artista saltenc de París”, ha estat un gran creador i un gran pedagog. És el primer dels artistes de la generació conceptual catalana dels anys 60 que emigrà a França en plena dictadura. A casa nostra era conegut per formar part del grup dels artistes catalans de París dels anys 60 i 70, pel seu treball sobre l’objecte, les accions rituals i el projecte Scanning. La proposta creativa de Jaume Xifra és per naturalesa provocadora i, d’una banda, conté un esperit lúdic i d’una altra un reflex poètic.

nov.
16
dv.
Jornada Diversitat religiosa a Salt, la pràctica de la fe en un context intercultural @ Auditori de la Coma Cros. Salt
nov. 16 @ 6:30 pm – 9:00 pm
Jornada Diversitat religiosa a Salt, la pràctica de la fe en un context intercultural @ Auditori de la Coma Cros. Salt | Salt | Catalunya | Espanya

Diversitat religiosa a Salt

Salt celebra l’any Panikkar donant veu als joves

L’Ajuntament organitza la jornada “Diversitat religiosa a Salt, la pràctica de la fe en un context intercultural”, que tindrà lloc el 16 de novembre, dia internacional per la tolerància, a l’auditori de la Coma Cros. Salt se suma així a les activitats de celebració de l’any Panikkar amb una jornada que té com a objectiu posar en valor la diversitat religiosa de Salt a partir de la mirada dels i de les joves del municipi.

Durant la jornada hi hauran diferents propostes que convidaran a reflexionar sobre la importància de la pràctica religiosa des del respecte mutu i des del reconeixement de les diferents creences.

Dia:  Divendres, 16 de novembre
Hora:  de 18:30 a 21:00
Lloc:  Auditori de la Coma Cros. Salt

Programa

panikkar_fulleto_salt.pdf”
Encesa de llums de Nadal de l’Espai Gironès @ Espai Girones
nov. 16 @ 7:00 pm – 8:00 pm
Encesa de llums de Nadal de l'Espai Gironès @ Espai Girones

El proper divendres 16 de novembre l’Espai Gironès donarà  el tret de sortida a la campanya de Nadal amb la tradicional encesa de llums que aquest any tindrà com a protagonistes Els Marrecs de Salt . La colla castellera farà un espectacular pilar de 4 al costat de l’arbre de Nadal del Centre Comercial. També es comptarà amb l’actuació del cor A Grup Vocal dirigit per Marc Sambola,  que va participar en el programa de TV3 Oh Happy Day. El cor, que serà a l’Espai Gironès en format reduït, oferirà un repertori de nadales i altres temes a capella.

L’encesa de llums del Centre Comercial Espai Gironès, serà un acte gratuït i estarà obert a tothom, començarà a les 19 h  i es durà a terme a la planta principal del Centre Comercial .

A partir del proper divendres les instal·lacions  de l’Espai Gironès lluiran la decoració de Nadal, elegant i càlida, que il·luminarà tots els racons del Centre Comercial .

III Trobada de joves estudiants de Salt @ Casa Cultura de Salt
nov. 16 @ 10:04 pm – 11:04 pm

Aquesta web proporciona dades bàsiques sobre el projecte, qui som, i informació sobre les Trobades:

“II Trobada del Fòrum d’estudiants” (17/3/18), a TV Girona from Xavier Serra Besalú on Vimeo.

Més accessos:

Som a les xarxes i a l’e-mail forumestudiantssalt@gmail.com

nov.
21
dc.
Consum estratègic
nov. 21 @ 7:00 pm – 9:00 pm

El proper dimecres  21/11/18 a les 19:00 us esperem l’Auditori de la Coma Cros per tal de parlar del Consum Estratègic. Ens en parlaran diferents companyies de subministraments (llum, gas, telefonia i plaques solars)

Us informarem i si voleu fer el canvi de companyia en el mateix moment, heu de portar l’últim rebut o el contracte vigent.