Agenda de Salt

Agenda de Salt

febr.
1
dv.
Calendari El Viver de Salt Febrer-Juny 2019 @ Viver d'Empreses Creativoculturals de Salt
febr. 1 @ 8:00 am – juny 13 @ 9:00 am

Viver d’Empreses Creativoculturals de Salt

El Coworking i Viver d’empreses de Salt (Girona) ocupa una superfície total d’uns 350 m2, projectats per potenciar la interacció dels usuaris. Disposa d’espais d’ús comú, 8 despatxos equipats, 10 mòduls de coworking amb prestatgeria i armari privatiu, 8 taules de coworking, 3 sales de reunions, servei de recepció, internet mitjançant fibra òptica i servei de reprografia.

Descobreix tota la Formació dels propers mesos de Febrer a Juny. #CalendariViver

març
23
ds.
VIII CURSA POPULAR FUNDACIÓ LES VETES
març 23 @ 10:00 am – 11:00 am
VIII CURSA POPULAR FUNDACIÓ LES VETES

8ª EDICIÓ CURSA LES VETES

El 14 de setembre de 2011, el Parlament Europeu va decidir declarar l’any 2012  “Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional”. L’objectiu general d’aquest acte era fomentar la cultura de l’envelliment actiu, basada en una societat inclusiva, oberta i participativa on hi tinguessin cabuda  totes les edats.

És en aquest marc on la Fundació Les Vetes decideix per primer any, organitzar la cursa popular de Les Vetes, com a aposta per un model d’envelliment més sa, actiu i participatiu. Una bona manera de relacionar-se a través de l’activitat física.

Va ser així com va néixer la cursa de Les Vetes, que té una finalitat totalment solidària. Els diners que es recapten a través de les inscripcions serveixen per finançar els projectes d’atenció a la dependència i d’envelliment actiu que la fundació Les Vetes està portant a terme al territori (servei de préstec de material ortopèdic, tallers de memòria, projecte bones estones, etc.)

Enguany, amb la vuitena edició i amb una participació mitjana de 300 persones, és ja una cursa totalment consolidada i cita ineludible en el calendari de tot corredor.

Esperem poder anar creixent en participació i sobretot incidir en un canvi en el paradigma de la salut i apostar fort per la promoció de la salut i l’apoderament de les persones

[+] Inscripcions

abr.
7
dg.
Fira de la Flor i el Planter
abr. 7 @ 9:00 am – 2:00 pm

Fira de la Flor i el Planter de Salt

La Fira de la Flor i el Planter de Salt recupera durant uns dies l’ambient tradicional en la producció i venda de productes de horta. Un mercat amb parades e planterflors i estris d’horta artesanals és l’eix principal de la jornada. També s’ofereixen xerrades tècniquesvisites guiades en espais naturals, tallers i demostracions. Una jornada lúdica i familiar en què allò més tradicional i les noves tendències conflueixen en harmonia.

abr.
8
dl.
Setmana de l’activitat Física i la Salut
abr. 8 @ 8:00 am – abr. 14 @ 8:00 pm

Safis 2019

Setmana per l’Activitat Física i la Salut

Torna un any la setmana de l’activitat Física i la Salut de Salt. SAFIS 2019

abr.
12
dv.
Fira Food truck Market Salt
abr. 12 @ 10:00 am – abr. 14 @ 10:00 pm

Fira Food truck Market Salt

Conscients de l’interès que desperta aquesta nova manera de fer gastronomia i la seva creixent evolució com a sector professional, el Food Truck Market & Co. és l’espai per venir a tastar aquest món des de les vessants professional, de l’oci i del plaer. Aquí podeu veure el vídeo promocional d’aquesta segona edició!