Agenda de Salt

Agenda de Salt

febr.
1
dv.
Calendari El Viver de Salt Febrer-Juny 2019 @ Viver d'Empreses Creativoculturals de Salt
febr. 1 @ 8:00 am – juny 13 @ 9:00 am

Viver d’Empreses Creativoculturals de Salt

El Coworking i Viver d’empreses de Salt (Girona) ocupa una superfície total d’uns 350 m2, projectats per potenciar la interacció dels usuaris. Disposa d’espais d’ús comú, 8 despatxos equipats, 10 mòduls de coworking amb prestatgeria i armari privatiu, 8 taules de coworking, 3 sales de reunions, servei de recepció, internet mitjançant fibra òptica i servei de reprografia.

Descobreix tota la Formació dels propers mesos de Febrer a Juny. #CalendariViver

maig
10
dv.
II Festival Místic @ Les Bernardes
maig 10 @ 8:00 pm – maig 31 @ 8:00 pm
II Festival Místic @ Les Bernardes

UN FESTIVAL PER PROMOURE NOVES VEUS

Les Bernardes crearà durant el mes de maig el II Festival Místic per promoure veus joves i amb projecció en un format intimista.

Cada divendres de maig

Segona edició del Festival Místic, que té com a objectiu promoure noves veus joves i amb projecció en un format intimista. Enguany, són quatre concerts de diferents estils musicals, dirigit a un públic ampli i amb una selecció basada en propostes innovadores i singulars.

El Festival Místic és un concepte nou de música, amb un format innovador i seguint el criteri de Les Bernardes dels darrers anys ‘explorant els marges de la contemporaneïtat’.

Programa:

  • Divendres 10 de maig, 20h: Clave del Sur
  • Divendres 17 de maig, 20h: Paula Grande
  • Divendres 24 de maig, 20h: Alidé Sans
  • Divendres 31 de maig, 20h: Alessio Arena

Les entrades es poden reservar al correu electrònic bernardes@girones.cat i l’aforament serà limitat a 70 persones. El festival és organitzat per Les Bernardes amb el suport del projecte cultural La Tornada, que dirigeixen Pau Planas i Rocío Rodríguez. “Mantenir l’esperit del Místic, de descobrir propostes que progressaran i són seductores en aquest format”, explica Planas.

Com va passar en la primera edició, el cost de l’entrada (5 euros) inclourà un tast de vi d’alguns dels vins del Celler la Vinyeta de la DO Empordà, que ha volgut tornar a col·laborar amb el festival.