Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Àngels Morales: La nova gerenta de la salut a Girona

Àngels Morales: La nova gerenta de l’IAS i el Trueta

En un pas important per a la regió sanitària de Girona, la Dra. Àngels Morales Lozano ha estat nomenada com a nova gerenta de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS) i de l’Institut Català de la Salut (ICS) a Girona. Aquesta designació ve després de la jubilació de Joaquim Casanovas Lax, qui ha estat al capdavant de la gerència compartida entre les dues institucions durant vuit anys.

Presentació oficial i compromisos

La presentació oficial de la Dra. Morales s’ha dut a terme en diferents actes acompanyada de Miquel Carreras, gerent del CatSalut a la Regió Sanitària Girona, Xavier Pérez, gerent de l’ICS, i Martí Masferrer, president del Consell d’Administració de l’IAS. La nova gerenta ha expressat la seva satisfacció d’unir-se a aquest projecte, que proporciona assistència sanitària terciària, atenció primària, atenció especialitzada i atenció intermèdia a una àmplia població de Girona. Els usuaris i els professionals són la seva prioritat absoluta, i el seu objectiu és coordinar-se amb tot el territori per proporcionar el millor servei possible.

Reptes i objectius

La Dra. Morales és conscient dels grans reptes que afronta el sistema sanitari actualment. Destaca la importància de la sostenibilitat, els condicionants socials com l’envelliment de la població i la manca de professionals en el mercat laboral, així com els avanços tecnològics i els canvis en la medicina personalitzada. També subratlla la importància d’impulsar el Campus de Salut per millorar l’assistència sanitària a la demarcació de Girona i reduir la necessitat de desplaçar-se a Barcelona.

Compromisos i visió territorial

Miquel Carreras destaca la importància de millorar l’accessibilitat i la qualitat assistencial en tots els nivells d’atenció, així com el reforçament del terciarisme i l’aliança entre l’IAS i l’ICS a Girona. Xavier Pérez posa l’accent en la transformació i en la visió territorial, amb l’objectiu de convertir Girona en un àmbit autònom en l’àmbit de la salut, amb l’Hospital Trueta com a punt de referència. Tots dos expressen la seva confiança en la Dra. Morales per liderar aquestes tasques amb èxit.

Reconeixement a Joaquim Casanovas

Durant els actes de presentació, s’han expressat múltiples mostres de gratitud a Joaquim Casanovas per la seva tasca realitzada com a gerent territorial. Carreras destaca els projectes importants que s’han dut a terme durant els últims anys, com les ampliacions d’urgències i blocs quirúrgics, gràcies a l’esforç del Dr. Casanovas i el seu equip.

El perfil professional de la Dra. Morales

Àngels Morales Lozano té 25 anys d’experiència en gestió sanitària. És llicenciada en Medicina i Cirurgia i té un màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària. Ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat, com ara la direcció assistencial de la Fundació Salut Empordà i del Consorci Sanitari del Maresme. També ha treballat a l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona i ha participat en el desenvolupament de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona.

Amb la seva àmplia experiència i coneixement del sistema de salut, la Dra. Morales és considerada una persona idònia per liderar aquest projecte estratègic i disruptiu.

La incorporació de la Dra. Àngels Morales com a nova gerenta de l’IAS i l’ICS a Girona representa un pas important per a la millora de l’assistència sanitària a la regió. Amb els reptes actuals i els objectius a aconseguir, la Dra. Morales està preparada per liderar aquesta tasca juntament amb altres professionals i treballar per donar el millor servei possible als usuaris i als professionals de la salut. El seu coneixement i experiència en gestió sanitària la fan una elecció idònia per a aquesta posició.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot