Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

La campanya solidària d’Espai Gironès va creixent

La campanya solidària d’Espai Gironès suma 823 voluntaris i 100.700 minuts donats

L’Espai del Temps, la campanya solidària que aquest Nadal ha impulsat l’Espai Gironès en col·laboració amb 19 entitats i ONG de les comarques gironines per promoure el voluntariat, ha assolit el repte que s’havia marcat i ha aconseguit una suma de 100.700 minuts donats. La mitjana de temps dedicada per part dels 823 voluntaris que hi han participat s’ha incrementat fins a les més de 2 hores i alguns d’ells han dedicat més d’una setmana a participar en algunes de les tasques programades. Un 29% dels voluntaris han col·laborat en accions relacionades amb l’àmbit social; un 26% en feines de protecció als animals; un 17% amb entitats d’ajut a la gent gran; un 16% en tasques de medi ambient; i la resta de suport als nens.

La campanya ha superat la xifra de 75.530 minuts que es van aconseguir durant la primera edició que es va dur a terme l’any passat, demostrant un cop més la solidaritat dels ciutadans de les comarques gironines. Els espectacles a càrrec de la companyia Minúscula que es van organitzar al centre comercial van tenir un gran èxit de participació, amb una mitjana de 150 persones diàries. A la preestrena de Jumanji2 hi van assistir 92 nens i nenes.

Des d’Espai Gironès estan molt satisfets amb la resposta que han tingut les activitats que s’han dut a terme en el marc de la iniciativa i agraeixen a tots els voluntaris la gran tasca que han dut a terme i a les entitats que hi han participat la seva col·laboració.

Diumenge vinent, 14 de gener, el centre comercial estarà obert.

Segon any de l’Espai del Temps

Després de l’èxit aconseguit l’any passat l’Espai Gironès ha tornat a impulsar aquest Nadal una nova edició de la campanya L’Espai del Temps. A més, el projecte va rebre un dels guardons amb més prestigi i referent de qualitat a nivell internacional, l’ICSC Silver Solal Award.

En aquesta ocasió la campanya ha compta amb quatre padrins: el capità del Girona FC Àlex Granell;  l’actor i cantant Jordi Coll ; l’actriu  i estrella del West End londinenc Madalena Alberto; i l’actor i cantant Roger Berruezo que també va ser un dels padrins l’edició anterior.

Els voluntaris que hi han participat han pogut escollir entre més d’una seixantena d’activitats solidàries per destinar el seu temps a ajudar als altres.  Aquest any per primer cop s’ha comptat amb la col·laborat amb el Banc de Sang, amb la participació de 69 donants i 8 intents de donació. Altres entitats que s’han implicat  en la nova edició de L’Espai del Temps han estat: la residència Nostra Llar, Les Vetes, La Casita, Vincle, i el Casal dels Infants de Salt; el Centre geriàtric Maria Gay de Girona; Caritas; la Fundació Catalunya La Pedrera; la Fundació Altem de Figueres; la Fundació Privada Banc dels Aliments; el Grup Mifas; la Llar Oxalis; la Fundació Pasqual Maragall; APAPE del Pla de l’Estany; Terra Viva d’Olot ; APNAE i el Centre Educatiu Montilivi de Girona. També hi ha col·laborat l’Ajuntament de Salt.

 

La setena campanya solidària

Amb aquesta campanya de Nadal l’Espai Gironès vol insistir en la importància de destinar temps a ajudar a les persones que ho necessiten. Les anteriors campanyes que va dur a terme el Centre Comercial es van destinar a la lluita contra la pobresa i a combatre l’exclusió social;  a recollir menjar per al Banc dels Aliments; i a recollir fons per a Càritas. També es va portar a terme una campanya solidària de suport a Unicef

Latest Posts

spot_img

un xic de tot