Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Canviem Salt demana la compareixença de l’alcalde arran dels darrers fets violents a Salt

Canviem Salt demana la compareixença de l’alcalde arran dels darrers fets violents al municipi

Durant els darrers mesos, s’han anat produint amb major intensitat, fets violents que han alarmat a la ciutadania 

El regidor Wilder Palacio demana més informació als grups municipals  i posteriorment al veïnatge, ja que fa anys que no es donen dades ni informació al respecte

Critiquen el silenci de l’equip de govern davant els fets que succeeixen al municipi

El grup municipal Canviem Salt ha demanat aquest divendres la compareixença de l’alcalde Jordi Viñas com a màxim responsable de la seguretat ciutadana del municipi arran dels fets violents que han estat castigant amb major intensitat els darrers mesos. La darrera escena ha estat a un home gran als horts de Salt, on després de donar-hi una pallissa amb una fusta només es va portar els cinc euros que tenia. 

El grup municipal reclama que comparegui en una propera comissió de seguretat ciutadana i protecció civil per explicar que s’està fent des de l’equip de govern per frenar i prevenir aquest tipus d’actes.

El portaveu del grup municipal Wilder Palacio afirma que “hi ha una manca d’informació respecte a la situació del municipi en qüestions de seguretat, abans els grups municipals teníem xifres i dades objectives, ara ni tan sols això, a més de la manca d’espais per informar a la ciutadania sobre un tema que preocupa a la gent”.

En aquest sentit, l’agrupació apunt que és necessària la informació “per evitar crear més alarma del que hi ha, ja que aquesta desinformació comporta una creixent sensació d’inseguretat al municipi” davant això, demanen que l’equip de govern expliqui, i actuï davant aquests fets.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot