Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Els Gegants de Salt ja tornen a lluir a la biblioteca Iu Bohigas

Durant els darrers mesos han estat al taller Ventura&Hosta, a Navata, on se’ls han aplicat tasques de manteniment i reparació.

També s’han fet modificacions per adaptar-los i millorar la comoditat de les persones dels Amics dels Gegants que els porten a les cercaviles.

 Des d’aquesta setmana els sis gegants de Salt ja tornen a lluir a l’espai que tradicionalment lluïen a la biblioteca Iu Bohigas després que durant els darrers mesos hagin passat pel taller Ventura&Hosta de Navata.

Després de dur a terme una diagnosi de l’estat dels sis gegants, les tasques han consistit en aplicar les mesures necessàries de conservació i reparació que calia. Al mateix temps, també s’ha fet una actuació per adaptar-los i fer-los més còmodes per a les persones de l’entitat Amics dels Gegants que són els encarregats de fer-los ballar a les cercaviles on participen.

Els nens i nenes i tothom que vulgui tornar a veure en Marcel, l’Afra, en Miquel, en Roc, l’Eulàlia i en Grau ho pot fer apropant-se a la biblioteca Iu Bohigas en el seu horari habitual d’obertura:

  • Dilluns: de 16 a 20 h.
  • Dimarts, dimecres i dijous: de 10
    a 13 h i de 16 a 20 h.
  • Divendres: de 10 a 20 h.
  • Dissabte: de 10 a 14 h.


Latest Posts

spot_img

un xic de tot