Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès i el Girona FC signen un nou acord de col·laboració

És el segon conveni que el centre comercial signa amb el club gironí per continuar generant sinèrgies comunes

L’Espai Gironès i el Girona FC han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de generar més sinèrgies comunes. És el segon acord que el centre comercial signa amb l’entitat, després que el primer hagi estat molt ben valorat per les dues parts. A l’acte de signatura hi han assistit el president del Girona FC, Delfí Geli, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.

L’acord especifica que el Girona FC disposarà d’un estand promocional a les instal·lacions del centre comercial des del 19 de novembre i fins el 19 de gener. També podrà utilitzar l’espai Kids Club -que el centre comercial destina a dur a terme les activitats per als més petits- per organitzar tallers específics. Segons el conveni, l’Espai Gironès disposarà de cinc samarretes del primer equip firmades pels mateixos jugadors per tal que es puguin utilitzar amb finalitats promocionals a través de les xarxes socials o en alguna de les iniciatives que es duen a terme al centre. També es disposarà de dues entrades al mes per sortejar entre els clients i visitants de l’Espai Gironès i dues entrades més per sortejar entre el personal de les botigues del centre comercial. A més, s’ha acordat fer un Meet&Greet a l’Espai Gironès amb un parell de jugadors del primer equip que s’anunciarà entre els mesos de gener i març. Els participants s’escolliran per sorteig. També es preveu la possibilitat de dur a terme una acció promocional on un grup de persones pugui assistir a un entrenament del primer equip i després dur a terme una trobada amb alguns jugadors.

L’acord també preveu portar a terme altres accions, com signatures de pòsters, samarretes o altres elements de marxandatge del Girona FC per part de jugadors del primer equip a les instal·lacions del centre comercial.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha manifestat la gran seva satisfacció per les sinèrgies ja creades, i que amb el nou acord es continuaran potenciant encara més, amb el club de futbol de referència a les comarques gironines, situat a la màxima categoria del futbol estatal i que porta el nom de Girona arreu de l’Estat i més enllà.

ESPAI GIRONÈS
Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’ excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sprinter, JD Sports, i Brighty&Co , entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

MULTI SPAIN MANAGEMENT
Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re-comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats.

Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l’actualitat és propietari i / o gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s’ubiquen.

Multi és propietari i / o gestiona 130 centres comercials, que reben 400 milions de visitants cada any, que gasten una quantitat estimada de 4.000 milions d’euros en més de 6.000 botigues, restaurants i zones d’oci en més de 2.000.000 m² SBA. Multi compta amb més de 650 professionals qualificats, que presten serveis de qualitat altament especialitzats en 14 països europeus, inclosa Turquia (on és la major empresa propietària i de gestió de centres comercials). Multi disposa d’un estudi d’arquitectura, T&T Design, que dissenya tots els conceptes arquitectònics i de desenvolupament urbanístic del grup amb un segell únic. Des de la seva fundació el 1982, els seus projectes han estat reconeguts internacionalment per la seva naturalesa innovadora, qualitat arquitectònica, sostenibilitat i profunda sensibilitat pels entorns locals treballant constantment en la gestió d’estratègies ambientals per reforçar la seva política de sostenibilitat incrementant l’ecoeficiència dels projectes.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot