Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Food Truck Market&Co Salt 2018

Més de 30 food trucks ompliran el Pla de Salt del 13 al 15 d’abril en la segona edició de la FoodTruck Market&Co.

La Fira manté un una doble visió amb un Espai Market on poder gaudir d’aquesta oferta gastronòmica en expansió pel públic en general; i un Espai Empresa dedicat als professionals i a les empreses que ofereixen productes i serveis relacionats amb el sector.

Per aquesta segona edició la fira creix i supera les 27 food trucks de l’any passat amb un àmplia i variada oferta gastronòmica i amb un Espai Lúdic amb tallers i jocs per gaudir en família.

Aquesta és l’única fira sectorial que se celebra a Catalunya per tal de dinamitzar un sector a l’alça.

RGB-La Mirona oferirà també una programació especial durant els tres dies de la Fira amb concerts en directe. Dissabte hi actuaran l’Hora del Joglar, la Girona Big Band i, diumenge, se celebrarà un vermut electrònic, entre altres propostes.

L’Espai Empresa comptarà també amb una jornada tècnica on s’oferiran càpsules d’interès tant pels food trcuks com per a persones emprenedores que vulguin impulsar el seu propi negoci.

L’Ajuntament de Salt ha presentat el passat dijous la segona edició de la Food Truck Market&Co. de Salt que se celebrarà el cap de setmana del 13 al 15 d’abril al Pla de Salt i que concentrarà més de 30 food trucks, superant la vintena de la primera edició celebrada l’any passat.

Aquesta és l’única fira sectorial de Catalunya que va néixer amb la voluntat de dinamitzar el sector i de convertir-se en l’esdeveniment de referència per a professionals, programadors culturals i el públic general.

La proposta d’aquest any ofereix una oferta gastronòmica àmplia i variada, i amb propostes internacionals, amb l’objectiu d’apropar un sector en expansió al públic de la demarcació de Girona i a Catalunya.

Un any més, les furgoteques es concentraran entorn a l’Espai Market on també hi haurà un Espai Lúdic amb tallers i activitats per gaudir en família i l’Espai Escenari amb una programació especial que presenta RGB-La Mirona. En concret hi actuaran, entre d’altres, La Moderna, la Girona Big Band i l’Hora del Joglar durant la jornada de dissabte i, per diumenge, hi haurà un vermut electrònic i l’actuació de To Wit.

La fira, a més, vol esdevenir a través de l’Espai Empresa un referent pels professionals del sector. Una vintena d’empreses participaran el divendres 13 d’abril a la fira sectorial exposant els seus productes i serveis relacionats amb aquest negoci ambulant. I, a més, durant tot el dia es realitzarà una jornada tècnica on s’oferiran diverses càpsules formatives per als professionals i les persones emprenedores que vulguin impulsar el seu propi negoci.

L’objectiu d’aquesta doble proposta lúdica i professional és convertir Salt en un aparador territorial per als diferents programadors, públics i privats, d’esdeveniments, festivals, fires i altres.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot