Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Mes de 60 entitats ompliran el Passeig Ciutat de Girona a Salt per Sant Jordi

Hi haurà activitats infantils des de les 10h a les 20h

Ple de gom a gom. El Passeig Ciutat de Girona estarà ple aquest dilluns a Salt amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi. Més de 60 entitats ompliran el passeig que comptarà amb un escenari principal que col·locarà l’Ajuntament i que estarà ubicat davant les noves oficines de Promoció de la ciutat i l’Espai Municipal d’Ocupació.

A l’escenari, la programació començarà a les 10h del matí amb espectacles infantils de tot tipus. Des dels pallassos amb l’espectacle CIRKRUSKUS, a contes interactius amb Bufar i fer Ampolles de la companyia Pentina el Gat, titelles amb El conte de la rateta que escombrava l’escaleta que han preparat les mares del Projecte Vincles del Casal dels Infants , o la màgia de Abracadabra pota de cabra del Màgic Raül.

Però no només al Passeig Ciutat de Girona hi haurà activitats, a la plaça de la Factoria Cultural de la Coma Cros hi haurà un dictat popular de textos de Manuel de Pedrolo organitzat pel CPNL de Salt i lectures de textos de Mercè Rodoreda organitzat per la Biblioteca Iu Bohigas de Salt. Des de l’Àrea de Joventut s’organitzaran tallers a la seva parada a partir de les 17h de “Fem un punt de llibre” i “posem nom a la princesa i el drac” i el programa Juguem? organitzarà diferents actes al llarg del dia.

Podreu trobar tota la informació al web de l’Ajuntament de Salt

http://www.viladesalt.cat/index.php/8-slideshow/1586-sant-jordi-a-salt-2018

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot