Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Més d’un centenar de fans de Nil Moliner a l’Espai Gironès

Més d’un centenar de fans, a la signatura del nou disc de Nil Moliner a l’Espai Gironès 

Un gran nombre de seguidores van fer cua a l’entrada del centre per poder compartir una estona amb el cantant 

Sis noies, elegides per mitjà d’un concurs a les xarxes, van participar en un Meet&Greet previ a l’acte 

El músic, compositor i cantautor català Nil Moliner va firmar ahir a l’Espai Gironès exemplars del seu nou disc Bailando en la Batalla, en un acte molt emotiu que va reunir un gran nombre de fans. L’Espai Gironès, conjuntament amb Fnac, va organitzar aquest acte, que es va dur a terme a l’entrada del centre comercial i que va tenir un gran èxit. Nil Moliner, va començar la seva carrera d’èxit amb només quinze anys i va incrementar més la seva fama després de participar com a compositor d’una cançó de l’Alfred Garcia per a Eurovisión. L’any 2019 va llançar diferents singles a Internet, un d’ells de denúncia de les injustícies socials, i l’estiu passat va rebre el Disc d’Or a Espanya per la seva cançó Soldadito de Hierro. Bailando en la Batalla és el seu primer disc físic. A l’acte d’ahir els assistents van poder compartir una estona amb Nil Moliner, que va signar el disc a cadascun. També va oferir un petit concert. 

Abans d’aquest acte es va dur a terme un Meet&Greet del cantant amb sis persones escollides a través d’un sorteig a les xarxes socials del centre comercial.

Aquesta acció forma part de les que habitualment dur a terme l’Espai Gironès per col·laborar amb la cultura  i acostar-la al centre comercial, i poder donar suport amb aquestes accions als músics del País. 

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot