Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Nou Servei de Coach Nutricioanal al Mercat de Salt

Millora el teu estil de vida i comença a alimentar-te d’una forma més saludable. La teva Coach Nutricional ha arribat al Mercat

Al Mercat de Salt apostem per una alimentació més conscient i saludable. T’oferim infinitat de possibilitats per fer una compra saludable, sense residus, amb aliments de temporada i de proximitat. A més t’assessorem sobre els nostres productes i et donem facilitats per fer més còmode la teva compra. 

Pensant en el gran ventall de possibilitats que ens ofereix el Mercat quan volem canviar els hàbits alimentaris, hem apostat perquè la web sigui també un espai de consulta i assessorament alhora que un lloc on recòrrer quan volem cercar alguna proposta de menú o recepta saludable. Segueix-nos en aquesta web i també a les nostres xarxes socials perquè:

  • Cada divendres podras tenir un Menú saludable per la setmana per tal que et sigui més fàcil organitzar-te a la cuina i no hagis de pensar en què menjar.
  • Una vegada al trmiestre penjarem un vídeo on la nostra Coach Nutricional et parlarà d’algun tema d’interès nutricional, planificació-organització a la cuina, etc.
  • Una vegada al trimestre podràs venir a fer “Tertúlia al mercat” amb la coach, una trobada amena per parlar d’alimentació i començar a caminar cap a uns hàbits de vida més saludables.

I a més a més,

  • Podràs contactar directament amb la coach, via whatsapp. Necessites alguna recepta del menú setmanal? Vols fer un canvi d’hàbits i no saps per on començar? No saps on trobar algun aliment en concret? No dubtis a preguntar-ho utilitzant l’enllaç directe que hem posat a disposició a la nostra web. 
  • I si necessites un acompanyament més personalitzat per canviar els teus hàbits de vida, tindràs un descompte del 15% en els serveis que s’ofereixen a Omple’t de vida (oferts no acumulables) només per ser client del nostre Mercat. 

Tots aquests serveis es posaran en funcionament a partir del dia 13 de març

servei de coach nutricional mercat de salt

El Mercat Municipal de Salt obre un espai d’assessorament i consulta per fomentar els hàbits alimentaris saludables

S’ha creat la figura d ela coach nutricional per atendre les preguntes dels clients

Setmanalment s’elaborarà un menú saludable mentre que, trimestralment, s’organitzaran tallers d’interès nutricional

El Mercat Municipal de Salt ha posat en marxa aquesta setmana una proposta per fomentar els hàbits alimentaris saludables. La iniciativa inclou la figura d’una coach nutricional que assessorarà i respondrà totes les consultes que apostin per “una alimentació més conscient i saludable”.

El projecte inclou un espai de consulta i assessorament de la coach des de la pàgina web del mercat saltenc, un canal on també es podrà trobar cada divendres un menú saludable per a tota la setmana. La proposta l’elaborarà la coach a partir de tots els productes que es poden trobar als establiments del centre.

A banda d’aquest assessorament en línia i dels menús setmanals, també s’organitzaran, trimestralment, tallers on es tractaran temàtiques d’interès nutricional i/o de planificació i organització a la cuina. També s’impulsarà la Tertúlia al Mercat, “una trobada amena per parlar d’alimentació i començar a caminar cap a uns hàbits de vida més saludables”.

Aquest darrer cap de setmana, concretament el dissabte 7 de març, ja s’ha dut a terme el primer taller que en aquest cas es va centrar en el Batch Cooking i que va anar a càrrec de la coach nutricional i dietista responsable del projecte, Vanessa Soriano. Està previst que aquest proper divendres 13 de març es pengi a la web del mercat el primer menú setmana

Latest Posts

spot_img

un xic de tot