Dimecres, setembre 27, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Oberta nova convocatòria d’ajudes per rehabilitar edificis de Salt

L’Ajuntament de Salt obre una línia de subvencions per rehabilitar les parts comunes dels edificis plurifamiliars

S’incrementa la partida que passa dels 130.000 de l’any passat, als 168.000 € d’aquest any per reformes dels blocs que tenen mancances en espais comuns i a causa de l’envelliment.

L’Ajuntament de Salt ha obert una nova convocatòria d’ajudes per incentivar a les comunitats de veïns a reformar i millorar les parts comunes dels edificis de la ciutat.

L’objectiu de la subvenció és fomentar la rehabilitació dels blocs de pisos plurifamiliars que tenen mancances en espais comuns a causa del manteniment i per l’envelliment dels edificis. 

En aquest sentit, l’àrea d’Habitatge de l’Ajuntament ha informat que a partir d’avui i durant 10 dies hàbils es podran presentar les sol·licituds. 

La sol·licitud haurà de ser telamàtica i es pot accedir al següent enllaç del web municipal on s’hi trobaran els documents, formularis i guia sobre com procedir: 

L’Ajuntament de Salt ha pressupostat 168.000 euros per a ajudes. Una xifra que incrementa els 130.000 que ja es van destinar l’any passat. Les comunitats que poden concórrer en aquesta convocatòria d’ajuts són les d’edificis plurifamiliars d’ús residencial i les agrupacions de macrocomunitats de tota la ciutat. 

Un total de 48 comunitats van ser beneficiàries l’any passat d’aquesta línia de subvencions.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot