Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Rebaixes de l’Espai Gironès

L’Espai Gironès preveu que les rebaixes puguin superar les xifres de vendes del 2019

A partir del dissabte 7 s’inicia la campanya, amb descomptes de fins al 70%.

Recordem que diumenge 8 de gener el centre comercial estarà obert 

L’Espai Gironès espera una bona campanya de rebaixes, després que el desembre de 2022 s’hagi tancat amb un increment d’un 6% de visitants. El gerent del centre comercial, Pau Jordà, preveu que les xifres de vendes puguin superar les de l’any 2019, anterior a la pandèmia. 

La campanya comença dissabte 7 de gener, data recomanada per la Generalitat i pel centre comercial per iniciar les rebaixes, que s’allarguen fins el 6 de març. Tot i que la majoria d’establiments inicia les rebaixes el mateix dissabte, amb percentatges que se situaran de mitjana entre el 50 i el 70%, alguns comerços puntuals han avançat els descomptes alguns dies. “Abans les rebaixes començaven amb petits percentatges i anaven pujant, però ara ja es fan grans descomptes des del primer dia, amb els avantatges que això comporta per als clients, ja que poden trobar una àmplia oferta de molta qualitat i a preus molt econòmics”, destaca Pau Jordà. 

El proper festiu d’obertura de l’Espai Gironès és el diumenge 8 de gener. 

Recordem que campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès que es va engegar el desembre ha tingut un gran èxit de participació i tot el que es reculli anirà destinat a la Fundació SER.GI, concretament a un projecte per ajudar a facilitar estudis a joves en situació vulnerable. Perquè els visitants es puguin divertir i fer donatius s’ha creat una pista de 32 metres amb un circuit d’inflables, instal·lat a l’exterior del centre comercial. El circuit solidari està actiu  fins avui 5 de gener. Per participar-hi es compra un tiquet solidari de 2 euros i hi poden participar dues persones a la vegada. També hi ha la possibilitat de fer donatius sense participar, o de fer donatius de més import per tal de col·laborar amb el projecte. A l’entrada del circuit hi ha el Mini Market Solidari, on es venen i es poden consumir diferents dolços, com crispetes; tota la recaptació també es destinarà íntegrament a la Fundació.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot