Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

La SAFIS 2018 a Salt

La SAFIS 2018 traurà al carrer milers de persones de totes les edats a Salt

L’any passat més de quatre mil persones van participar a la Setmana per l’Activitat Física i la Salut

La Setmana per l’Activitat Física i la Salut mobilitzarà un any més milers de persones, que participaran en les més de quaranta activitats programades durant tota la setmana. Només a les activitats adreçades als centres educatius hi ha més de 3000 escolars inscrits, fet que resulta un rècord de participants en quant a centres educatius i alumnes.

Del nou al catorze d’abril, a Salt tindreu la possibilitat de participar en caminades, sessions d’spinning al carrer, curses escolars, jocs, divulgació d’hàbits saludables, gimcanes, ioga, dansa, xerrades…Tot enfocat a aconseguir conscienciar els ciutadans de la necessitat de ser actius.

Com cada any les activitats van adreçades a tota la població

Com cada any les activitats van adreçades a tota la població i a destacar les activitats adreçades a la gent gran,  un col·lectiu molt actiu al municipi dinamitzats en gran part pel Consell Municipal de la Gent Gran.

Com a novetat, aquest any s’ha programat una xerrada sobre la tinença responsable de les mascotes i una sobre la donació de sang, dos temes relacionats amb la salut i el benestar físic i emocional.

SAFIS-SALT-2018-activitat-fisica-i-la-salut

A diferents llocs de Salt es faran un total de 45 activitats per a tots els gustos i edats, amb la voluntat de fer arribar a tots els saltencs els beneficis de la pràctica de l’activitat física.

La Setmana de l’Activitat Física i la Salut es fa anualment coincidint amb el dia mundial de l’activitat física, per tal de conscienciar la població de la necessitat de portar una vida activa i fer com a mínim 30 minuts d’activitat física al dia.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot