Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Tot a punt per a l’obertura de la piscina municipal de Salt

Tot a punt per a l’obertura de la piscina municipal a l’aire lliure de Salt aquest dissabte 19 de juny

Arranjats els passos de vianants de ressalt del Passeig Folch i Torres

Romandrà oberta fins al proper 11 de setembre i, seguint la normativa per fer front a la Covid, l’aforament estarà limitat al 70%

 La temporada de la piscina municipal a l’aire lliure de Salt s’iniciarà aquest dissabte 19 de juny i el període d’obertura al públic al públic s’allargarà fins a l’11 de setembre. La instal·lació, complint amb la normativa Covid, tindrà un aforament limitat al 70% de la seva capacitat i totes les entrades i abonaments s’han de tramitar a través de la pàgina piscinesestiu.cat

Durant els mesos de juny i juliol els horaris seran els següents:

·         De dilluns a divendres de 10 a 20 hores

·         Dissabtes i diumenges d’11 a 20 hores

Pel que fa als mesos d’agost i setembre, la piscina obrirà de dilluns a diumenge d’11 a 20 hores.

Des de l’Ajuntament de Salt s’han aprovat diversos abonaments com els de temporada o per 20 sessions i també hi ha descomptes del 50% per a grups específics com: grups a partir de 15 persones, persones amb un grau de discapacitat reconegut igual o superior al 33%, famílies nombroses, famílies monoparentals i persones en atur.

Tota la informació sobre els horaris i les tarifes es pot trobar a viladesalt.cat

Nou paviment a la zona de platja

Durant els darrers mesos, per tal de deixar-ho a punt per a l’inici de la temporada estiuenca, s’ha reparat la zona de platja de la piscina. Amb una inversió de 75,177 euros, s’ha substituït el paviment de fusta per gres porcel·lànic per comptar amb unes instal·lacions ‘millorades i més segures’.

També s’han instal·lat noves canals de recollida d’aigua i desaigües nous, i s’ha elevat el paviment al mateix temps que es netejava i anivellava.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot