Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

No et perdis la festa del segle a La Farga! Uneix-te ara al crowdfunding i forma part de la història!

La Farga celebra 50 anys amb una Festa Major espectacular!

La Farga fa 50 anys i volen celebrar-ho a lo gran! Amb només 12 dies per finalitzar el crowdfunding a Verkami.com, necessiten la nostra ajuda per fer possible una Festa Major inoblidable que uneixi art, cultura i comunitat.

Amb les aportacions podreu aconseguir recompenses úniques com gots, samarretes i bosses serigrafiades amb el logo de l’escola i l’edició especial del 50è aniversari. No et quedis fora d’aquesta gran celebració! Participa en el crowdfunding, forma part de la història de La Farga i gaudeix d’una festa plena d’art, cultura i molta diversió.

Només queden 12 dies per unir-te a aquesta gran celebració: aporta al crowdfunding i fes-ho possible!

La Farga és la primera escola pública de Salt i ha estat testimoni de mig segle d’educació, transformació i evolució. La seva celebració del 50è aniversari serà una gran oportunitat per recordar la importància de l’art i la cultura en l’educació dels nostres fills i filles.

Torna a trobar-te amb alumnes, mestres, famílies i veïns del passat i present

La Gran Festa serà un punt de trobada per a totes les persones que han format part de la història de l’escola: alumnes, mestres, famílies i veïns. Aquesta serà una ocasió única per retrobar-se, compartir records i celebrar junts els 50 anys de La Farga.

L’Escola col·labora amb les associacions locals i vincula l’escola amb la comunitat

La participació de diferents associacions del poble de Salt en la Festa Major és clau per reforçar els lligams entre l’escola i la comunitat. Les associacions realitzaran activitats i tallers amb els infants al llarg del curs per preparar la festa final, on es podrà veure i viure aquest treball conjunt.

No esperis més: aporta al crowdfunding i celebra amb La Farga!

La Farga és actualment una escola pública d’alta complexitat i necessita la teva ajuda per dur a terme aquest ambiciós projecte d’aniversari. Col·laborant amb el crowdfunding, estaràs recolzant el projecte artístic de l’escola i contribuint al seu èxit.

Amb només 12 dies per finalitzar el crowdfunding i encara un petit tram per arribar a l’objectiu, la teva aportació pot fer la diferència. Uneix-te a les 76 persones que ja han fet la seva aportació i col·labora amb aquest gran projecte. Junts, farem que la Festa Major dels 50 anys de La Farga sigui un esdeveniment inoblidable per a tota la comunitat.

No deixis passar aquesta oportunitat única: aporta al crowdfunding, gaudeix de les recompenses exclusives i celebra el 50è aniversari de La Farga amb tot el poble!

Latest Posts

spot_img

un xic de tot