Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Les eleccions generals faran de teloneres a la Festa Major de Salt

Amb el bon temps, segur que moltes saltenques i saltencs penseu amb la Festa Major de Salt. Avui una sorpresa política ha donat un gir inesperat a la programació d’aquest any. El President Pedro Sánchez ha anunciat que les eleccions generals, inicialment programades per a desembre, es celebraran el 23 de juliol, coincidint precisament amb les festivitats locals. Tot i així, a Salt no permetrem que la política ens ofusqui l’esperit festiu!

Perquè la veritat és aquesta: si bé les eleccions generals són importants, la Festa Major és el nostre moment estrella. Les barraques, els concerts i les activitats de la Festa Major estaran preparades, com sempre, per brindar-nos una celebració inoblidable.

D’acord, haurà eleccions, però seran un teloner per a la gran Festa Major de Salt. Els cartells electorals podran competir per l’atenció amb la nostra programació de festes, però el cor de la vila de salt ja ha triat el seu preferit.

Durant aquestes festes, mentre Espanya estarà immersa en una jornada de reflexió i esperant amb ansietat els resultats de les eleccions, nosaltres, la gent de Salt, estarem immersos en el nostre esdeveniment anual més estimat, celebrant la Festa Major de Salt. La dels 40 anys.

Així doncs, que vinguin les eleccions! Estarem preparats. Però, sobre tot, estarem de celebració. Perquè:

Aquest 23 de juliol, per a Salt, el que veritablement importa és la Festa Major 2023. 🎉🎉​

Latest Posts

spot_img

un xic de tot