Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

479.176€ per a plaques solars en equipaments de Salt

Inversió de 479.176 euros per instal·lar plaques solars a diversos equipaments municipals de Salt

La Pista Poliesportiva i Naus Guixeres acolliran inicialment les plaques solars, mentre que després s’instal·laran al Teatre i al Mercat Municipal. Aquestes accions formen part de l’estratègia de l’Ajuntament de Salt per impulsar les energies renovables, incloent la recent instal·lació d’una central de biomassa a la zona esportiva El Pla de Salt, que subministrarà calefacció i aigua calenta a les escoles Gegant del Rec i el Pla.

Amb un pressupost de 479.176 euros, el projecte de plaques solars per a autoconsum es troba en fase d’informació pública fins a final de mes, abans de procedir a la licitació. Àlex Barceló, regidor de Territori, destaca que aquests avanços són fruits del treball realitzat en els darrers anys i serveixen com a primer pas cap a la consolidació de les renovables i la comunitat energètica de Salt.

La central de biomassa, amb una concessió de 879.265 euros, té com a objectiu substituir els combustibles fòssils per fonts d’energia renovables i reduir els costos de producció d’aigua calenta i calefacció mitjançant la millora dels sistemes de control i eficiència.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot