Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Els comerciants de Salt podran avisar a la policia local amb només un click al mòbil

La central de la policia rebrà l’avís de forma immediata

L’aplicació serà gratuïta per als comerciants de la vila

Els comerciants de la vila de Salt podran disposar molt aviat d’una aplicació mòbil que els permetrà avisar a la policia local de forma fàcil i ràpida en el cas que tinguin problemes amb un client o bé hagin estat víctimes d’un furt o un robatori. Només amb un click a la icona de l’aplicació en el seu telèfon mòbil o tauleta, la Policia Local rebrà immediatament l’avís, d’aquesta manera la Policia Local sabrà quin és l’establiment afectat per la incidència, el que els permetrà intervenir amb immediatesa.

El proper sis de novembre s’ha convocat als comerciants de Salt a una reunió on s’explicarà el funcionament d’aquesta aplicació. “El que es pretén és que els comerciants puguin avisar a la Policia Local d’una incidència de forma ràpida i senzilla, però sobretot discreta” destaca el regidor de Seguretat Ciutadana, Toni Vidal.

0Els comerços interessats podran obtenir-la posant-se en contacte amb la seva associació de comerciants o bé directament amb la Policia Local de Salt i és gratuïta per als comerciants. El regidor també destaca que l’aplicació “està pensada per ser utilitzada als establiments i no per a un us particular”, ja que no geolocalitza el telèfon, sinó que porta incorporada l’adreça de l’establiment que ha donat l’alarma.

Aquest servei es podrà fer servir a telèfons i tauletes amb sistema operatiu Android o Windows. De moment encara no està disponible per a iOS.

 

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot