Esquerra Salt farà un pla d’inversions en carrers, parcs i places gràcies a la reducció del deute d’aquest mandat

El candidat, Jordi Viñas, ha explicat que durant aquests 4 anys s’han establert “les bases econòmiques necessàries per poder encarar, ara sí, el futur amb optimisme”.

Esquerra Salt seguirà invertint en l’adquisició d’habitatge per a joves i lloguer social.

Esquerra Salt farà un pla d’inversions en carrers, parcs i places gràcies a la reducció del deute que s’ha realitzat durant aquest mandat que va començar al 106%, i amb un pla de sanejament, i que finalitzarà al 39%.

La millora d’aquests espais públics és una proposta inclosa dins l’eix de govern Ciutat Amable que té per objectiu millorar els espais públics i de convivència de Salt i que ha de permetre i facilitar la relació de les persones en equipaments públics adequats on es fomenti la cultura, l’esport i la convivència.

El candidat d’Esquerra Salt, Jordi Viñas, ha explicat que durant aquests 4 anys s’han establert “les bases econòmiques necessàries per poder encarar, ara sí, el futur amb optimisme” i fer totes aquelles actuacions que fins ara no hem pogut portar a terme.

L’eix ​Ciutat d’Amable recull 15 propostes concretes per seguir millorant aquests equipaments i espais públics. Entre les propostes que es recullen al programa republicà hi ha el compromís per “incrementar els recursos destinats als serveis d’atenció a les persones com educadors de carrer, agents cívics i agents de la policia local.”

“Salt viu una pau social que s’ha aconseguit escoltant a tothom i donant resposta a les necessitats de les associacions, les entitats i dels veïns i veïnes. Aquest és el camí que vam traçar des d’Esquerra Salt fa 4 anys, i és el que seguirem durant el pròxim mandat. Per aquest motiu, la nostra prioritat és posar en valor la diversitat cultural a través de l’educació, l’esport i el lleure”, ha afegit, el candidat, Jordi Viñas.

En aquest sentit, Esquerra Salt també aposta també per donar continuïtat als Consells de Barri com a eina de comunicació i participació ciutadana.

A més, el programa recull, entre altres propostes, invertir en l’adquisició d’habitatge per destinar a polítiques de lloguer social i per a joves, o continuar implementant dispositius de seguretat (càmeres de videovigilància a l’espai públic, lectors de matrícules i càmeres per a les comunitats de propietaris) que permetin una millor gestió de la seguretat a diferents espais del nostre municipi.

Esquerra Republicana a Salt presenta un programa farcit amb més de 50 propostes per seguir fent créixer Salt com una ciutat verda, educadora, amable i on tothom hi pugui tenir una oportunitat per realitzar la seva vida tan personal com professional.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí