Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Esquerra Salt farà un pla d’inversions en carrers, parcs i places

Esquerra Salt farà un pla d’inversions en carrers, parcs i places gràcies a la reducció del deute d’aquest mandat

El candidat, Jordi Viñas, ha explicat que durant aquests 4 anys s’han establert “les bases econòmiques necessàries per poder encarar, ara sí, el futur amb optimisme”.

Esquerra Salt seguirà invertint en l’adquisició d’habitatge per a joves i lloguer social.

Esquerra Salt farà un pla d’inversions en carrers, parcs i places gràcies a la reducció del deute que s’ha realitzat durant aquest mandat que va començar al 106%, i amb un pla de sanejament, i que finalitzarà al 39%.

La millora d’aquests espais públics és una proposta inclosa dins l’eix de govern Ciutat Amable que té per objectiu millorar els espais públics i de convivència de Salt i que ha de permetre i facilitar la relació de les persones en equipaments públics adequats on es fomenti la cultura, l’esport i la convivència.

El candidat d’Esquerra Salt, Jordi Viñas, ha explicat que durant aquests 4 anys s’han establert “les bases econòmiques necessàries per poder encarar, ara sí, el futur amb optimisme” i fer totes aquelles actuacions que fins ara no hem pogut portar a terme.

L’eix ​Ciutat d’Amable recull 15 propostes concretes per seguir millorant aquests equipaments i espais públics. Entre les propostes que es recullen al programa republicà hi ha el compromís per “incrementar els recursos destinats als serveis d’atenció a les persones com educadors de carrer, agents cívics i agents de la policia local.”

“Salt viu una pau social que s’ha aconseguit escoltant a tothom i donant resposta a les necessitats de les associacions, les entitats i dels veïns i veïnes. Aquest és el camí que vam traçar des d’Esquerra Salt fa 4 anys, i és el que seguirem durant el pròxim mandat. Per aquest motiu, la nostra prioritat és posar en valor la diversitat cultural a través de l’educació, l’esport i el lleure”, ha afegit, el candidat, Jordi Viñas.

En aquest sentit, Esquerra Salt també aposta també per donar continuïtat als Consells de Barri com a eina de comunicació i participació ciutadana.

A més, el programa recull, entre altres propostes, invertir en l’adquisició d’habitatge per destinar a polítiques de lloguer social i per a joves, o continuar implementant dispositius de seguretat (càmeres de videovigilància a l’espai públic, lectors de matrícules i càmeres per a les comunitats de propietaris) que permetin una millor gestió de la seguretat a diferents espais del nostre municipi.

Esquerra Republicana a Salt presenta un programa farcit amb més de 50 propostes per seguir fent créixer Salt com una ciutat verda, educadora, amable i on tothom hi pugui tenir una oportunitat per realitzar la seva vida tan personal com professional.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot