Dimecres, setembre 27, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Nova Obertura a Salt. Botiga Maxcolchon

Nova Botiga Maxcolchon a Salt. La Primera de Girona.

El passat 10 de maig va obrir les seves portes la nova matalasseria de Maxcolchon.  Amb aquesta nova obertura, Maxcolchon estrena la primera botiga de tota la província de Girona.

El fabricant de matalassos valencià ja compta amb 48 botigues  distribuïdes a tot Espanya.

Durant  la setmana s’oferiran descomptes exclusius i promocions especials a tots els usuaris que visiten l’exposició, on podran trobar un ampli catàleg de matalassos viscoelàstics, de molles, de làtex, somiers i bases entapissades, canapès, capçals, coixins i roba de llit amb marca pròpia i amb les garanties que ofereix l’empresa.

Maxcolchon compta amb 15 anys de trajectòria com a fabricant de matalassos i 10 com a distribuïdor dels seus productes directament al públic, a través de la seva xarxa de botigues físiques i de la seva pàgina web https://www.maxcolchon.com.

Podeu visitar la botiga en el carrer Pla de Salt número 18.

Maxcolchon destaca per encarregar-se de tot el procés complet de fabricació, comercialització, distribució i postvenda dels seus productes, oferint una atenció al client directa i especialitzada des dels seus botigues físiques i des de les oficines centrals a València.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot