Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Noves mesures a Salt contra el Coronavirus

L’Ajuntament de Salt aplica noves mesures per lluitar contra el coronavirus

Entre altres, s’acorda el tancament de totes les instal·lacions esportives i la suspensió de totes les activitats col·lectives als equipaments municipals.

L’equip de coordinació de l’Ajuntament de Salt ha estat en contacte durant tot el matí amb representants de totes les àrees del consistori i amb responsables d’administracions superiors. 

En aquest sentit, i atenent les directrius emeses durant el dia d’ahir i la de fa poques hores de la Generalitat de Catalunya ordenant el tancament de tots els centres educatius (llars d’infants, escoles, instituts i universitats), des de l’administració local s’ha acordat i d’aplicació des d’aquest divendres 13 de març i fins al 29 de març.

Equip de coordinació de l’Ajuntament de Salt

Tancament de:

  • TOTES les instal·lacions esportives municipals
  • (Pavelló Municipal d’Esports, Pista Poliesportiva Municipal, Pavelló Municipal de Gimnàstica, Camp de Futbol del Pla, Camp de futbol i pistes de tennis de les Guixeres, Zona de tir amb arc)
  • A la piscina coberta queden suspeses les activitats municipals
  • Biblioteca Iu Bohigas i Biblioteca Massagran
  • A la Factoria Comacros se suspenen totes les activitats municipals i s’insta a totes les entitats que hi duen a terme que se sumin a les indicacions de les administracions superiors
  • Suspensió de les activitats incloses dins el programa Juguem?
  • Al Teatre de Salt, al Centre d’Arts Escèniques (El Canal) i a La Mirona les activitats i espectacles estan ajornats fins al proper 26 de març
  • Anul·lades les activitats grupals Centre de Recursos Gent Gran
  • A la resta dels equipaments municipals se suspenen TOTES les activitats grupals i col·lectives de tot tipus.

L’atenció presencial en aquests punts i a la resta de serveis municipals (SAC, EMO, Oficina d’Habitatge i OME) queda reduïda a haver demanat una cita prèvia telefònicament.

Totes les actuacions es duen a terme en el marc del Pla d’Actuació en fase d’alerta del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc. Són d’aplicació fins el 29 de març i serà aleshores quan es valorarà si les mesures es prorroguen segons l’evolució de l’epidèmia.

D’altra banda, l’Ajuntament de Salt continua aplicant i reforçant les mesures d’higiene i prevenció sanitària als diferents equipaments municipals. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot