Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Punt de venda de Temporada Alta a l’espai Girones

Punt de venda del Temporada Alta a l’Espai Gironès, amb descomptes de fins al 20% en les entrades

L’Espai Gironès aposta de manera constant per la cultura i pel Festival Temporada Alta, que se celebrarà del 5 d’octubre al 10 de desembre amb 97 espectacles, que es podran veure en 20 escenaris de 8 localitats. Per tercer any s’habilitarà en les instal·lacions del centre comercial un punt de venda d’entrades. Per a l’edició 2018 aquest punt de venda s’obrirà el proper dilluns 10 de setembre durant tot el dia, situat a l’entrada principal. Els visitants de l’Espai Gironès podran adquirir, des de les 11h fins a les 21h, entrades per als espectacles amb descomptes de fins al 20% en el preu.   

S’obrirà dilluns 10 de setembre i hi haurà actors caracteritzats que animaran als visitants a assistir al Festival  i faran espectacles d’humor

A més, el mateix dilluns, hi haurà actors caracteritzats que dinamitzaran el centre i animaran als clients a comprar entrades i informaran sobre el festival. Es faran espectacles en clau humorística i es repartiran fulletons. La finalitat és fer interactuar les persones que vulguin i passar una bona estona.

L’Espai Gironès col·labora des de l’any 2006 amb el Festival Temporada Alta.

 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot