Temporada Alta 2017 Espai Girones

Punt de venda del Temporada Alta a l’Espai Gironès, amb descomptes de fins al 20% en les entrades

L’Espai Gironès aposta de manera constant per la cultura i pel Festival Temporada Alta, que se celebrarà del 5 d’octubre al 10 de desembre amb 97 espectacles, que es podran veure en 20 escenaris de 8 localitats. Per tercer any s’habilitarà en les instal·lacions del centre comercial un punt de venda d’entrades. Per a l’edició 2018 aquest punt de venda s’obrirà el proper dilluns 10 de setembre durant tot el dia, situat a l’entrada principal. Els visitants de l’Espai Gironès podran adquirir, des de les 11h fins a les 21h, entrades per als espectacles amb descomptes de fins al 20% en el preu.   

S’obrirà dilluns 10 de setembre i hi haurà actors caracteritzats que animaran als visitants a assistir al Festival  i faran espectacles d’humor

A més, el mateix dilluns, hi haurà actors caracteritzats que dinamitzaran el centre i animaran als clients a comprar entrades i informaran sobre el festival. Es faran espectacles en clau humorística i es repartiran fulletons. La finalitat és fer interactuar les persones que vulguin i passar una bona estona.

L’Espai Gironès col·labora des de l’any 2006 amb el Festival Temporada Alta.

 

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí