sopa de cabra - la gran onada

Sopa de Cabra signarà exemplars del seu nou disc “La Gran Onada” aquest dissabte a  l’Espai Gironès 

L’acte, organitzat conjuntament amb Fnac, es durà a terme a l’entrada principal del Centre Comercial a partir de les 12h

Sopa de Cabra serà el proper dissabte 29 de febrer a l’Espai Gironès per estar a prop dels seus seguidors i firmar exemplars del seu nou disc La Gran Onada. L’acte , organitzat conjuntament amb Fnac, es durà a terme de les 12h a l’entrada principal del Centre Comercial.

“La Gran Onada” és el desè disc d’estudi del conjunt gironí  i veurà la llum el proper divendres 28 de febrer, un dia abans de la firma a l’Espai Gironès. Tot un esdeveniment, ja que feia quatre anys que els Sopa de Cabra no publicaven cançons noves i en feia dos que no feien cap concert oficial.

L’atmosfera del nou treball és l’aigua, el mar, que es troba present a totes les cançons. L’onada, l’element més transformador del mar, evoca infinitats de lectures, com la climàtica, la social o la política.

Es tracta d’un disc que gira entorn a l’amor, les injustícies socials i on el cantant del grup, Gerard Quintana, torna a reivindicar-se com un dels grans lletristes del país.  Josep Thió, que també ha assumit la producció del treball, fa que Sopa de Cabra faci un pas endavant a nivell musical amb un disc molt elaborat, atmosfèric, amb moltes capes i on trobem una evolució de la banda però sense perdre la seva essència.

A la firma dels exemplars del nou treball dels Sopa de Cabra  s’hi podrà accedir amb el tiquet de compra del disc a l’Fnac de l’Espai Gironès amb un màxim de dues persones per disc.

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la confiança amb el centre comercial. La firma de discos amb Sopa de Cabra forma part d’aquesta filosofia.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí