Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

El Teatre de Salt s’obre a noves propostes de teatre amateur i independent

Els propers dies 12 de maig, 2 de juny i els caps de setmana de setembre es podran veure 5 espectacles amateur i independents al Teatre de Salt, un dels quals és el del grup de teatre saltenc “El Safareig”.

Aquesta proposta ha arrancat per la voluntat conjunta de la regidora de cultura Eva Rigau i la de BITO, que és qui gestiona el teatre. Aquest es el segon any que es podrà veure una proposta de teatre amateur i independent, després que la temporada passada es fes vinculada a la Campanya de Teatre de la Diputació de Girona.

Les obres que s’hi veuran enguany són “ Guantanamera” d’El Mirall de Blanes (12 de maig), “Sol·lituds” deMhelenalesPersonalitats (2 de juny), “ Jo mai mai” de la Cia Al fons a la dreta (2 de juny), , “ La cantant calva” del grup de teatre de Sant Gregori (16 de setembre).

Per la seva banda el grup saltenc el Safareig Teatre de Salt, té prevista l’estrena del seu darrer muntatge “ Les alegres casades de Windsor” de W. Shakespeare dins d’aquesta programació a principis de setembre(8-9 de setembre)

La regidora de Cultura de Salt, Eva Rigau, considera que un equipament com el del Teatre de Salt, pel fet de ser un teatre municipal ha de poder arribar a tothom, i el teatre amateur podria ser una bona eina perquè amb els preus de les entrades més assequible, animarà a la gent a acostar-se al teatre i potser de mica en mica es generen nous públics. Per la seva banda aquesta idea casava amb la que té BITO que també veia com una bona oportunitat pel teatre aquests nous públics i noves propostes.

Tanmateix aquesta campanya permet a molts grups amateurs o que inicien la seva trajectòria en el món del teatre, a poder actuar en un teatre com el de Salt, amb molt renom tant dins com fora de les contrades gironines.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot