El passat 30 d’abril els Pets van presentar el seu nou disc a les escales de la Catedral de Girona

Just després de la seva flamant i merescuda Creu de Sant Jordi, Els Pets tornen amb el seu disc més vital i arravatador. Emmirallant-se en el pop de guitarres dels Kinks, Teenage Fanclub i especialment la new wave britànica de finals dels 70 (Elvis Costello, The Jam, Graham Parker), els de Constantí pitgen l’accelerador melòdic amb un grapat de cançons executades amb ràbia i determinació. Una cosa està clara, el nou disc és una proposta diferent, més eufòrica i colorista que els seus discos anteriors, substituint la melangia tardorenca per un reguitzell de ‘singles” assolellats i trepidants amb vocació de clàssics instantanis.

En uns temps on regna la obligació de mostrar-nos sempre joves i on la maduresa és menystinguda de manera absurda, Els Pets mostren la seva edat sense complexes i amb alegria, demostrar-nos que la vitalitat artística de debò es mesura amb l’ambició i les ganes d’arriscar-se.

Son més de tres dècades de feina ben feta, de reconeixements i alegries, però Els Pets ens , un cop més, que no tenen cap intenció d’aturar-se ni de mirar enrere.

Galeria del Concert dels Pets

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí