Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Millores al Barri dels Escriptors de Salt

Millores al Barri dels Escriptors de Salt

L’acord amb els veïns preveu l’eliminació d’arbres per millorar-ne la il·luminació i els desperfectes que provocaven a les voreres

L’Ajuntament de Salt d’acord amb l’Associació de Veïns del Barri Escriptors va iniciar a principis d’any la millora de la il·luminació dels carrers i la reparació dels desperfectes de les voreres que provocaven alguns dels arbres del barri. Part de l’arbrat estava ubicat just al costat dels fanals, en una zona que inicialment es va preveure per matolls baixos, generant dos problemes: en primer lloc la proximitat dels arbres als fanals impedia que la il·luminació arribés correctament a les voreres i en segon lloc la ubicació dels arbres dins d’escocells petits, previstos només per a matolls, feia que contínuament es provoquessin desperfectes a les voreres per manca d’espai suficient per créixer, situació que obligava a les brigades municipals a fer intervencions per reparar-ho contínuament.

Els primers treballs es van iniciar al carrer Joan Maragall, tallant els arbres acordats.

Està previst que s’utilitzi maquinària especial que permetrà extreure la soca amb facilitats, pas imprescindible per restaurar la vorera i millorar-ne l’accessibilitat . Des de l’àrea de Serveis Públics s’estan coordinant les tasques de tala dels arbres amb la reposició i reparació de les voreres per minimitzar el temps que dura tot el procés i causar les menors molèsties possibles als veïns. Durant les properes setmanes els treballs seguiran al carrer Joaquim Ruyra, al tram comprès entre el carrer Miquel de Palol i el carrer Major, i posteriorment es faran els carrers Pere Coll i Guitó, Miquel de Palol i Mercè Rodoreda.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot