Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Pau Riba celebrarà diumenge els 50 anys de Dioptria a La Mirona

Aquest diumenge 25 d’abril Pau Riba presentarà a La Mirona el seu  espectacle ‘Dioptria 50’, amb la banda De Mortimers, rememorant el  repertori del seu disc insígnia, Dioptria, considerat el millor treball en  català de tots els temps. 

Data: Diumenge 25 d’abril de 2021 

Hora: 18 h 

Lloc: La Mirona 

Preu: 20 € anticipada 

‘Dioptria’, un dels discos més icònics de la història musical de Catalunya, compleix mig segle de vida i Pau Riba ha decidit retre-li homenatge com mereix. El músic recupera el repertori d’aquest doble treball en una gira on l’acompanyarà De Mortimers, la seva banda de capçalera. En total, set músics sobre l’escenari per revisitar el que és considerat el millor disc en català de tots els temps per la revista Enderrock i un treball que va catapultar Pau Riba com un dels artistes més admirats i respectats de la segona meitat del segle XX a Catalunya. 

Mig segle després, Pau Riba segueix al peu del canó, amb una vintena de discos a les espatlles i en una gira que va estrenar per commemorar el seu primer LP i que farà parada aquest diumenge  per primera vegada a Girona.  

El concert, que en un primer moment s’havia de celebrar el 22 de març de 2020 al teatre El Canal,  de Salt, serà finalment a la sala La Mirona, aquest diumenge 25 d’abril del 2021, organitzat per la  promotora gironina La Tornada. Encara podeu trobar entrades a la venda per 20 € a la pagina web de  La Tornada. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot