Dimecres, abril 17, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Salt.usu: L’eina secreta que tots els escriptors valencians necessiten conèixer!

Salt.usu: El teu company en traducció valencià-castellà

Molts quan cerquen “Salt” a Google es sorprenen en trobar informació sobre una eina de traducció i no sobre el nostre poble. Bé, això és el que fa Salt.usu, sorprèn amb la seva eficiència en el món lingüístic. Aquesta eina, financiada per la Generalitat Valenciana, està preparada per fer-te la vida més fàcil si necessites traduir del valencià al castellà o viceversa, i també si vols corregir els teus textos en valencià.

El traductor Salt

Desenvolupat per la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Salt.usu és una adaptació al valencià del programari lliure Apertium. Aquesta eina permet als usuaris traduir textos entre el valencià i el castellà ràpidament. Simplement escriu o enganxa el teu text, selecciona la direcció de traducció i en uns moments tindràs el teu text traduït. A més, pots carregar fitxers directament, obtenint una traducció al moment, facilitant així el procés per a documents més llargs o formals.

Corrector de textos

Una de les funcions més útils de Salt.usu és la seva capacitat de correcció. Pots escriure o enganxa un text de fins a 30.000 caràcters i l’eina revisarà la gramàtica, l’ortografia i l’estil, subratllant els errors i proporcionant recomanacions. Amb un simple clic a les paraules subratllades, obtindràs suggeriments de correcció, fent d’aquesta eina un essencial per a tothom que escrigui en valencià.

Recursos addicionals: GramaTIC i Diccionari

A més del traductor i el corrector, Salt.usu ofereix altres eines per a ajudar en l’elaboració de documents. La gramaTIC és una guia gramatical que proporciona suport en la construcció de frases i l’ús correcte de la llengua valenciana. I si et preguntes sobre el significat o la correcta utilització d’una paraula en particular, el diccionari està a la teva disposició.

Amb tot, Salt.usu es presenta com una plataforma completa i indispensable per a tothom que treballi amb el valencià, sigui en la traducció, redacció o correcció de textos. Així que, la propera vegada que cerquis “Salt”, esperem que no només pensis en la nostra estimada vila, sinó també en aquesta meravellosa eina de traducció i correcció.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot