Diumenge, març 26, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

La Última

Sant Jordi a Salt 🐉🌹

La Festa de Sant Jordi de Salt comptarĂ  amb 27 parades 

Se situaran al Passeig Ciutat de Girona que estarĂ  perimetrat, amb un circuit Ăşnic de sortida  i entrada i complint amb tota la normativa Covid 

Tot a punt per la celebraciĂł a Salt aquest divendres 23 d’abril de la Diada de Sant Jordi. Tal  com ĂŠs habitual, el punt neurĂ lgic de la Festa serĂ  el Passeig Ciutat de Girona on  s’instal¡laran les parades i on s’ha preparar tot un dispositiu per complir amb les normatives  sanitĂ ries i d’higiene aprovades per la Generalitat per fer front a la Covid-19.  

En aquest sentit, l’espai estarĂ  perimetrat i s’ha preparat un circuit Ăşnic per evitar que es  creuin els veĂŻns i veĂŻnes que hi passegin. El punt d’entrada serĂ  a l’alçada del carrer Manuel  de Falla i la sortida per Miguel de Cervantes. L’horari serĂ  de nou del matĂ­ a vuit del vespre. 

TambĂŠ hi hauran dispensador de gels hidroalcohòlics i totes les parades s’instal¡laran  complint amb les distĂ ncies de seguretat establertes per la normativa vigent. Finalment hi  haurĂ  27 parades, 20 entitats, 6 professionals i 1 d’informaciĂł municipal. 

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Salt, NĂşria Heras, explica que “estem molt  contents per, desprĂŠs de l’obligat parèntesi de l’any passat, poder tornar a gaudir i  compartir amb els saltencs i saltenques d’un dels dia mĂŠs macos de l’any. Tot plegat  tenint en compte les mesures de distĂ ncies de seguretat i d’higiene que ens marca la  normativa”. 

El cartell de la Festa de Sant Jordi de Salt ha estat dissenyat per Delphine Labedan, pintora i  coordinadora de l’Escola Municipal de Belles Arts. 

Concurs de la Biblioteca Iu Bohigas 

D’altra banda, la Biblioteca Iu Bohigas de Salt ha posat en marxa una activitat a les xarxes  socials sota el nom Quin és el teu racó preferit per llegir? Es poden enviar les imatges  etiquetant la biblioteca o al correu bibsalt@salt.cat i totes elles formaran part d’un àlbum que  es compartirà posteriorment.

Latest Posts

spot_imgspot_img

un xic de tot