Sant Jordi a Salt

La Festa de Sant Jordi de Salt comptarà amb 27 parades 

Se situaran al Passeig Ciutat de Girona que estarà perimetrat, amb un circuit únic de sortida  i entrada i complint amb tota la normativa Covid 

Tot a punt per la celebració a Salt aquest divendres 23 d’abril de la Diada de Sant Jordi. Tal  com és habitual, el punt neuràlgic de la Festa serà el Passeig Ciutat de Girona on  s’instal·laran les parades i on s’ha preparar tot un dispositiu per complir amb les normatives  sanitàries i d’higiene aprovades per la Generalitat per fer front a la Covid-19.  

En aquest sentit, l’espai estarà perimetrat i s’ha preparat un circuit únic per evitar que es  creuin els veïns i veïnes que hi passegin. El punt d’entrada serà a l’alçada del carrer Manuel  de Falla i la sortida per Miguel de Cervantes. L’horari serà de nou del matí a vuit del vespre. 

També hi hauran dispensador de gels hidroalcohòlics i totes les parades s’instal·laran  complint amb les distàncies de seguretat establertes per la normativa vigent. Finalment hi  haurà 27 parades, 20 entitats, 6 professionals i 1 d’informació municipal. 

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Salt, Núria Heras, explica que “estem molt  contents per, després de l’obligat parèntesi de l’any passat, poder tornar a gaudir i  compartir amb els saltencs i saltenques d’un dels dia més macos de l’any. Tot plegat  tenint en compte les mesures de distàncies de seguretat i d’higiene que ens marca la  normativa”. 

El cartell de la Festa de Sant Jordi de Salt ha estat dissenyat per Delphine Labedan, pintora i  coordinadora de l’Escola Municipal de Belles Arts. 

Concurs de la Biblioteca Iu Bohigas 

D’altra banda, la Biblioteca Iu Bohigas de Salt ha posat en marxa una activitat a les xarxes  socials sota el nom Quin és el teu racó preferit per llegir? Es poden enviar les imatges  etiquetant la biblioteca o al correu bibsalt@salt.cat i totes elles formaran part d’un àlbum que  es compartirà posteriorment.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí