Dimarts, octubre 3, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

CeX – Nova Botiga a l’Espai Gironès

CeX, líder en compra i venda de videojocs i tecnologia, obre la seva primera botiga a la província de Girona

Els clients podran convertir els dispositius electrònics que ja no volen en diners en efectiu el mateix dia 

El revolucionari comerç de reciclatge CeX (Complete Entertainment Exchange) ha obert les seves portes a l’Espai Gironès. CeX compra, ven i intercanvia mòbils, videojocs i altres dispositius electrònics. Aquesta botiga es converteix en el primer establiment de CeX a la província de Girona i el primer en un centre comercial a Catalunya, i s’afegeix als altres 10 que ja funcionen a Catalunya i 64 a Espanya. 

Amb la nova botiga, CeX fa el pas d’obrir el seu primer establiment després de la pandèmia, creant sis llocs de treball directes, i ho fa en el centre comercial Espai Gironès.  

“Animem a ser ecològics i a estalviar, canviant a CeX els mòbils vells, videojocs i altres aparells per diners. Preveiem pagar al voltant de 400.000€ als nostres clients d’Espai Gironès el primer any. El dogma de CeX és que la millor manera de reciclar alguna cosa és fer-la servir de nou. També animem la comunitat a iniciar col·lectes, com a forma de recaptar fons per a organitzacions benèfiques i ajudar a protegir el medi ambient”, diu Ángel Sierra, encarregat d’operacions de la zona. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha manifestat: “Estem molt contents que una empresa com CeX hagi escollit l’Espai Gironès no només per obrir la seva primera botiga a la província de Girona, sinó també de ser el primer centre comercial de Catalunya que acull aquest concepte”.

La majoria de la gent no és conscient que els mòbils i aparells que ja no usen probablement acabaran a les escombraries i això fa que les substàncies químiques tòxiques de les bateries es filtrin cap a rius i oceans, destaquen els responsables de l’empresa. Una bateria de mòbil és capaç de contaminar 600.000 litres d’aigua i alguns aparells poden trigar fins i tot 500 anys a descompondre’s.

Tenint en compte que de mitjana una persona canvia de mòbil cada any, el problema està empitjorant. CeX anima al públic a reflexionar sobre les seves acciones i a protegir el medi ambient reciclant objectes que ja no es volen, intercanviant-los per diners en efectiu o vals de botiga. 

L’empresa ofereix una garantia de 3 anys en tot allò que ven i els clients tenen el benefici afegit de poder comprovar visualment el producte, i fins i tot provar-ho, abans de comprar-lo a la botiga. Es pot començar en línia i estalviar temps a la botiga amb els nous serveis “Drop & Go” i “Click & Collect”.

CeX ha pagat al voltant de 2 bilions d’euros als seus clients a tot el món des del 2005. Aproximadament, 34 milions de persones a Espanya renoven els seus mòbils cada any (equivalent a més de 3.800 cada hora). Actualment, hi ha més mòbils que persones a Espanya. Segons INFORM, Inc., una organització independent de recerca del medi ambient, l’eliminació inadequada de dispositius mòbils suposa una amenaça seriosa per al nostre medi ambient. 

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot