Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Fira de la Flor i el Planter de Salt 2023

Descobreix el món màgic de la natura a la Fira de la Flor i el Planter de Salt! El diumenge 16 d’abril, el Parc Monar es transformarà en un paradís verd ple de vida i color. De 9 a 14 h, podreu gaudir de tot allò relacionat amb plantes, flors, arbres fruiters i molt més en aquest esdeveniment tan esperat.

Amb 13 edicions a les seves esquenes, la Fira de la Flor i el Planter s’ha convertit en una cita imprescindible per a professionals, veïns i visitants, consolidant-se com a mostra referent en el món de la pagesia i la biodiversitat. Aquest any, l’oferta d’expositors especialitzats es veu reforçada, i una àmplia gamma d’activitats complementàries estan dissenyades per a tots els públics: jornades tècniques, concurs d’aparadors, tallers familiars, espectacles teatrals i concerts.

Envoltats d’un entorn privilegiat, a la Fira de la Flor i el Planter de Salt celebrarem la riquesa i diversitat de la nostra natura, alhora que generem consciència sobre la importància de protegir el nostre patrimoni natural davant les amenaces com la sequera que ens afecta.

No deixis passar aquesta oportunitat única de submergir-te en un món verd i viu, i de gaudir d’una jornada plena d’aprenentatge, diversió i experiències úniques! T’esperem a la Fira de la Flor i el Planter de Salt.

Programació de la Fira del Planter de Salt

Programa-de-la-Flor-i-el-Planter-de-Salt

[+] Programa

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot