Jordi Viñas, Alcalde de Salt from Presston Comunicacio Int on Vimeo.

 

Jordi Viñas va nàixer a Salt el 27 de gener de 1973. Llicenciat en Psicologia i màster d’Audició i Llenguatge per la UdG, va començar a col·laborar com a voluntari el 1998 a la FEM (Federació d’Esclerosi Múltiple), on el 2000 va començar-hi a treballar com a logopeda. Posteriorment, el 2001 va iniciar la seva tasca a l’ICS, al servei de rehabilitació del CAP Güell de Girona.

A nivell polític, “independentista de tota la vida”, va començar a militar a les JERC el 1992, passant a militar a ERC de Salt el 1994, on encara segueix. A més, és soci d’Òmnium Cultural i Plataforma per la Llengua.

A nivell personal, és casat, pare de dues filles i apassionat del bàsquet (va ser entrenador del C.B. Salt i va ser co-autor del llibre de 25 anys d’història del club).

2 COMENTARIS

 1. Sr. Alcalde,
  ara mateix trec foc pels queixals!
  fa mitja hora que truco al nostre ajuntament x una qüestió d’informació (on és el c/ Gallostra? x donar sang el dia 10-4) i no s’ho creurà, però la trucada em passa del 972249191, extensió 8 -no despenja- repeteixo l’intent, -no despenja-, repeteixo l’intent, ara extensió 6, -no despenja-, repeteixo l’intent, sense extensió… espero, espero i desespero!
  Tot això durant mitja hora sense aconseguir parlar amb ningú. Com pot ser això?
  I més greu, sento dir-ho, però és la 3a vegada que em passa, en diferents ocasions, NO PODER COMUNICAR-ME amb el nostre Ajuntament…
  Espero alguna bona explicació. Gràcies.

 2. Sr.Viñas pensa fer alguna cosa amb tota la mercancía que hi ha a Salt?? Perque els impostos ja se han pagat i seguim plens de brutiçia, merda,artes etc…

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí