Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Més de 50 establiments amb descomptes i promocions en la primera Shopping Night d’Espai Gironès

Se celebrarà el proper divendres 31 de març i totes les botigues i restaurants del Centre Comercial obriran fins a la mitjanit
L’Espai Gironès es traslladarà als anys 80 i s’ha previst un ampli programa d’activitats: concursos, flashsmobs, animació , cinema i música
Més de 50 establiments de l’Espai Gironès han anunciat, fins al moment, que oferiran descomptes i promocions especials durant la primera edició de la Shopping Night que el Centre Comercial celebrarà el proper divendres 31 de març. Amb motiu d’aquest esdeveniment totes les botigues i restaurants de l’Espai obriran fins a la mitjanit i també han programat activitats especials per sumar-se a la gran festa del centre gironí.
Entre les nombroses ofertes que aquest divendres els visitants podran trobar a la primera Shopping Night d’Espai Gironès, per exemple a la zona de restauració, hi ha tapes per 1, 2 i 3 euros a Andreu Xarcuteria i Tastets; un gelat gratis per la compra d’un menú al Burger King; el Menú Grease per 9 euros al FrankFood; o una hamburguesa o hamburguesa amb formatge gratis per la compra, a partir de les 19h, d’un menú al McDonald’s.
A més, el Centre Comercial ha previst un ampli programa d’activitats amb propostes per a tota la família, entre les quals hi haurà concursos, flashmobs, animació, cinema i música. Durant la seva primera Shopping Night l’Espai Gironès es traslladarà als anys 80 per tal de fer reviure durant unes hores als visitants moments d’aquella època que va representar un esclat cultural, tecnològic i de moda.
La voluntat del Centre Comercial amb aquest esdeveniment és posar tota l’oferta comercial disponible a l’abast dels seus visitants, en aquesta ocasió allargant unes hores l’horari habitual i donant un valor afegit.
Concursos, flashmobs i animació
Les activitats començaran a les 18h amb la projecció, als cinemes Odeon i per un preu de 4 euros, de la pel.lícula La la Land. A partir de les 19h totes les persones que visitin l’Espai Gironès seran obsequiades amb un braçalet fluor per anar en consonància amb la temàtica de l’esdeveniment.
A partir de les 19h i fins les 22:45h es durà a terme el concurs “Vine dels 80’s” on s’escollirà el millor vestit d’aquella època. Per poder participar-hi caldrà anar vestit dels anys 80, i registrar-se al Punt d’Informació . Hi haurà tres premis diferents: una estada d’una nit per a dues persones al balneari Font Vella, de Sant Hilari Sacalm; dues entrades per al Centre Lúdic i Termal Magma, de Santa Coloma de Farners; i sis entrades per als cinemes Odeon. Els premis els entregarà la mateixa nit, a les 23h, un jurat format per persones de l’equip intern del Centre Comercial. Aquest no serà l’únic divertit concurs que es durà a terme durant la primera Shopping Night de l’Espai Gironès. També a partir de les 19h se n’activarà un altre, en aquesta ocasió a través del Facebook del Centre Comercial. En el moment en que pels altaveus de l’Espai Gironès soni la música d’una sèrie mítica de la TV dels anys 80, els participants s’hauran de connectar al Facebook Live on apareixerà la foto d’un premi i d’un punt de l’Espai. La primera persona que identifiqui la foto del lloc de l’Espai on hi haurà el premi i que s’hi presenti amb un tiquet de compra del dia de l’esdeveniment, d’un mínim de 30 euros, guanyarà el regal ( una Nintendo Clàssic Mini, Tocadiscs, Càmera instantània , un pack de sèries famoses de TV dels 80’s i dos vals de 16.638 pessetes -100 euros- per gastar a les botigues del Centre Comercial en un termini de dos mesos)
A més, a partir de les 22h hi haurà el Flahmob dels 80’s “Dirty Dancing” a càrrec de les escoles de ball Sibiem, de Salt i Udance, de Girona.
Durant la primera Shopping Night de l’Espai Gironès no faltarà l’animació i la música. A partir les 21:30h, i durant més de dues hores, cinc actors de la companyia La Minúscula caracteritzats dels 80’s recorreran el centre oferint gags còmics i interactuaran amb el públic. Al mateix temps, un Dj punxarà música de l’època. També s’ha previst el Fotobooth dels 80’s on els visitants podran imprimir-se i endur-se les seves divertides fotos amb atrezzo d’aquella època.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot